C A R T A CARTA.ro

Hotel RAMADA 4s

Hotel RAMADA - Descriere

Hotel RAMADA Hotel RAMADA Hotel RAMADA Hotel RAMADA
Hotelul Ramada Iasi City Center: se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta fiind amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea nor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada Iasi City Center locatia perfecta atat pentru clientii business cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura. Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal.

Hotelul Ramada Iasi City Center ofera cazare in 76 camere cu urmatoarele facilitati:
acces cu card electronic, internet gratuit si nelimitat, work desk, telefon cu acces international direct, seif electronic, aer conditionat, minibar, 36 canale TV, televizoare LCD.
In plus, hotelul asigura si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.
Camerele Double Twin spatioase si primitoare, ofera o priveliste deosebit de frumoasa spre Palatul Culturii si spre colinele verzi ale Iasului. Toate baile camerelor sunt modern echipate, cu telefon, uscator de par, difuzor, oglinda de machaj si ofera o gama de produse cosmetice de cea mai buna calitate.

Camerele Single dotate cu pat matrimonial extralarge , sunt special concepute pentru odihna si linistea atat de pretioase dupa o zi cu o agenda de lucru incarcata.

Apartamentele Junior Suite si Senior Suite sunt dedicate oaspetilor dvs. VIP si ofera facilitati suplimentare : un salon de primire spatios, doua bai - cu dus si cu jacuzzi, complimentary coffee and tea, terasa de vara.

ROOM TYPE (RON/day/room):

- Single Room 298.58 RON
- Double Twin Room 350.81 RON
- Junior Suite 426.84 RON
- Senior Suite 622.50 RON

* Prices include breakfast, VAT and local tax.

Cartea de Oaspeți Hotel RAMADA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login