Cabana BRAZILOR 0

‹
›
12 locuri, 6 camere, Lunca Bradului, Salard - Jarca 2, Jud. Mures

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Inchiriem 2 cabane:

- Una compusa din 4 dormitoare (3 cu cate doua paturi simple, si unul cu pat dublu), living spatios cu canapea, 2 bai, bucatarie complet utilata, TV satelit, boiler electric, centrala termica pentru sezonul rece, gratar, parcare.

- Una compusa din 2 dormitoare cu cate 2 paturi simple (plus cate o saltea in fiecare camera), living cu coltar, baie, bucatarie complet utilata, TV satelit, boiler electric, centrala termica pentru sezonul rece, gratar, parcare.

Facilități în camere:

  •   încalzire centrală

Facilități în unitate:

  •   living
  •   bucătărie
  •   frigider
  •   parcare
  •   grătar

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Lunca Bradului, Salard - Jarca 2, Jud. Mures

Cartea de Oaspeți Cabana BRAZILOR

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it