SATUL DE VACANTA INTEGRO 2s

‹
›
130 locuri, 35 camere, Lunca Bradului, sat Salarad, nr. 22 c, jud. Mures

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Integro team building la inaltime se adreseaza firmelor si companiilor ce doresc organizarea unui program de team building intr-un cadru montan deosebit la preturi avantajoase.
Integro pune la dispozitia participantilor servicii de cazare, masa si actitati sportive exceptionale pentru dezvoltarea lucrului in echipa.

De mentionat este faptul ca ne adresam doar grupurilor mari de persoane, pe timpul verii, grupuri de peste 90 de persoane iar in extrasezon peste 25-30 de persoane.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Lunca Bradului, sat Salarad, nr. 22 c, jud. Mures

Cartea de Oaspeți SATUL DE VACANTA INTEGRO

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it