C A R T A CARTA.ro

Pensiunea VALEA PARADISULUI 0

Pensiunea VALEA PARADISULUI - Descriere

Pensiunea VALEA PARADISULUI Pensiunea VALEA PARADISULUI Pensiunea VALEA PARADISULUI Pensiunea VALEA PARADISULUI
Pensiunea Valea Paradisului se gaseste la 40 km de orasul Cluj-Napoca. Accesul la pensiune se face din localitatea Gilau (20 km de Cluj-Napoca) situata pe soseaua E60 ce leaga Cluj-Napoca de Oradea.

Pensiunea Valea Paradisului ofera excelente conditii de odihna si recreere pentru concediile dumneavoastra sau pentru cateva zile libere. Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere.

Turistii pot face plimbari in aer liber pe Valea Somesului Rece sau prin muntii din apropiere. Nu departe de pensiune se gaseste Barajul Somesul Rece care ofera o priveliste impresionanta. Traseele pe care pot calatorii turistii sunt accsebile pentru toate varstele.

Activitati cum ar fi culesul fructelor de padure sau partide de pescuit atunci cand sezonul de pescuit o permite, sunt de asemenea interesante.

Pensiunea Valea Paradisului dispune de 8 camere cu doua paturi sau cu pat matrimonial, dotate cu baie proprie.

Mobilierul este de buna calitate in stil traditional. La cerere, contra cost se asigura pat suplimentar (30 ron/noapte).

Copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate.

Cartea de Oaspeți Pensiunea VALEA PARADISULUI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login