C A R T A CARTA.ro

Apartament SOLARIS 0

Apartament SOLARIS - Descriere

Apartament SOLARIS Apartament SOLARIS Apartament SOLARIS Apartament SOLARIS
Oferim spre inchiriere apartament cu 3 camere in complexul residential Hera Mamaia, situat pe malul Marii Negre, in imediata apropiere ascoica Land si a cluburilor din zona de nord ( Le Gaga, Eggo, Fratelli) condominiul este proiectat sa ofere deplinul confort si siguranta sejurului dumneavoastra prin urmatoarele conditii:

- Intrare in parcarea condominiului securizata prin bariera telecomandata, supravegherea video a parcarii si partilor comune ale complexului.

- Apartamentul va ofera o suprafata locuibila de 105 mp, compartimentata dupa standarde moderne in doua dormitoare cu balcon, hol de primire, living cu balcon, baie completa si o baie de serviciu dotata cu cabina de dus si masina de spalat rufe.

- Livingul se distinge prin designul avangardist fiind elementul central al imobilului si locul in care va veti petrece cel mai mult timp. Livingul este dotat cu un bar modern cu dotari peste standard avand chiuveta, plita pe gaz, frigider, precum si toate ustensilele unei bucatarii minimaliste.

- In ce priveste dotarile multimedia amintim sistem multimedia complet in living, sisteme tv in ambele dormitoare precum si posibilitate de internet broadband.

- Nu in ultimul rand mentionam existenta sistemului de climatizare si a sistemului de incalzire cu centrala proprie pe gaz.

- Avand in vedere excelentul raport calitate- servicii- pret oferit de imobilul, merita sa incercati o experienta in aceasta ambiata estivala si sa va bucurati de confortul unui camin aflat pe malul marii.

Nu se accepta animale de companie!

Situat la doar 100 metri de plaja amenajata.

Cartea de Oaspeți Apartament SOLARIS

6 locuri,
3 camere
din CARTA.ro:
0754 222 788
0754 222 789
Mamaia, Mamaia Nord, str. Popas Nr. 3, jud. Constanta
Contactează
Apartament SOLARIS »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login