C A R T A CARTA.ro

Apartament ZEN 0

Apartament ZEN - Descriere

Apartament ZEN Apartament ZEN Apartament ZEN Apartament ZEN
Apartamentul Zen din Mamaia Nord se află la 100 de metri de malul mării, într-un bloc nou finalizat în martie 2016, cu dotări de înaltă calitate si parcare proprie.
Apartamentul dispune de o suprafata de 48 mp, o terasa de 5,8 mp, living cu bucatarie open space-complet echipata, centrala proprie, aer conditionat, baie spatioasa cu dus, dormitor cu pat matrimonial, living cu balcon si vedere la mare.TV LCD 108 cm, internet. Aflat la etajul 3/3 si priveliste catre mare, va puteti delecta in fiecare zi de o priveliste superba la malul marii.
Apartamentul Zen este ideal atat pentru familii cat si pentru cupluri doritoare de petrecerea unui concediu plăcut și liniștit, în același timp fiind foarte aproape de zona cu cluburi Sumerland din Mamaia.
Pe plaja linistita, cu nisip fin, puteti gasi in zona beach bar-uri cu toate dotările necesare petrecerii într-un mod plăcut al timpului pe plajă (sezlonguri, paturi, terase). De asemenea, noua promenada recent realizata va poate oferi rasfatul unor plimbari atat pe jos cat si cu bicicleta.
In apropiere se afla plajele Papaya, El Comandante, Rapana sau El Paradiso dar se poate ajunge si la Oha, H2O sau Crazy in doar 5 minute cu masina. Zona de cluburi din SummerLand este de asemenea la 5 minute de mers cu masina.

Oferta de 250€ /luna este valabila pana in luna aprilie.

Am fi onorați să vă avem ca oaspeți în limita programărilor disponibile.
Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Apartament ZEN

4 locuri,
2 camere
din CARTA.ro:
0758 246 796
Mamaia, Jud. Constanta
Contactează
Apartament ZEN »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login