C A R T A CARTA.ro

Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA 4s

Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA - Descriere

Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA
Golden Tulip Mamaia este situat chiar pe plaja, in nordul statiunii Mamaia la numai cativa metri de Marea Neagra, fiind primul hotel din Romania care acorda foarte multa atentie atat tinerilor, familiilor cu copii cat si celor care calatoresc in interes de afaceri.

Din cele 293 de camere 46 au vedere la mare, 6 sunt apartamente iar 33 sunt camere family. In acest moment disponibile spre vanzare sunt numai 90 de camere. Acest hotel va primeste pe dumneavoastra si familia dumneavoastra in apartamente master, camere cu paturi suprapuse pentru familii cu copii, camere duble , camere single si camere duble comunicante.

Oferind o superba priveliste a marii, sederea dumneavoastra la hotelul nostru va fi confortabila si relaxanta.Cu un personal bine pregatit ce emana o atitudine pozitiva si diferita, va face totul ca sa petreceti vacanta placuta si o experienta de neuitat in Romania.

Pentru timpul Dvs liber hotelul va pune la dispozitie: billiard, tenis de masa, darts, table, sah, carti de joc.In perioada 15.06-15.09 fiecare seara din restaurant si bar este deosebita, avand posibilitatea ca , in atmosfera unui apus de soare, sa ascultati muzica live.

Serile tematice creaza o atmosfera unica in care clientii vor avea ocazia sa asculte muzica de toate genurile si gusturile.Pentru copii de asemenea avem personal specializat care se va ocupa de acestia in timpul zilei la piscina special amenajata, cat si in timpul dupa-amiezelor, organizand diverse programe distractive.

Cartea de Oaspeți Hotel ZENITH (FOST GOLDEN TULIP) - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login