Vila CASABLANCA 0

‹
›
19 locuri, 8 camere, Mamaia, str. D, nr. 6, Mamaia Nord, jud. Constanta
Check-in: 14:30     Check-out: 11:30
Rezervarea se face numai telefonic (verificarea disponibilitatii) si este confirmata in scris dupa achitarea a 50% din valoarea totala a sejurului.

Nu se fac rezervari pentru un w/e decat in saptamana respectiva iar pretul este majorat cu 25%.
Rezervarea este anulata unilateral in cazul neplata avans in termen de 3 zile lucratoare de la comunicarea detaliilor plata avans.

Rezervarea confirmata (platita) poate fi anulata bilateral in caz de forta majora sau cu 45 de zile inaintea primei zi de cazare cu returnare integrala avans. Avansul nu este returnabil in alte spete.
Vila Casablanca este situata in cartierul de vile Mamaia Nord zona Lidl (pe partea cu marea) la numai 150 de metri de plaja si dispune de curte amenajata (gazon, deck, gratar). Vecinatati: Hanul Piratilor, Club Kazeboo, ScoicaLand, La Peste, Marina Surf, Club LeGaga Mamaia, Club Ego Mamaia, Club Fratelli Mamaia.

Doua apartamente, o garsoniera si o camera dubla in vila cu o suprafata de 240 mp ideale pentru grupuri restranse:

- Apartament 3 camere p: 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, terasa - max. 7 persoane adulte cazate, cu o suprafata de 80mp;

- Apartament 3 camere et1: 2 dormitoare, living, bucatarie, baie, terasa - max. 7 persoane adulte cazate, cu o suprafata de 80mp;

- Studio et2: 1 dormitor, baie, terasa - max. 4 persoane adulte cazate, cu o suprafata de 40mp;

- camera dubla economy cu baie proprie et2, cu o suprafata de 10mp.

Rezervarea se face numai telefonic (verificarea disponibilitatii) si este confirmata in scris dupa achitarea a 50% din valoarea totala a sejurului.

Nu se fac rezervari pentru un w/e decat in saptamana respectiva iar pretul este majorat cu 25%.

Minimul de cazare este de doua nopti.

Apartamentele au centrala proprie pe gaz, AC, apa din reteaua nationala, bucataria complet utilata, plita aragaz, frigider si TV cu satelit pe fiecare palier.

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   camere cu aer condiționat
 •   frigider
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș
 •   băi cu cadă

Facilități în unitate:

 •   living
 •   bucătărie
 •   grătar

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Vila CASABLANCA.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

Rezervarea se face numai telefonic (verificarea disponibilitatii) si este confirmata in scris dupa achitarea a 50% din valoarea totala a sejurului. Nu se fac rezervari pentru un w/e decat in saptamana respectiva iar pretul este majorat cu 25%.

Rezervarea este anulata unilateral in cazul neplata avans in termen de 3 zile lucratoare de la comunicarea detaliilor plata avans. Rezervarea confirmata (platita) poate fi anulata bilateral in caz de forta majora sau cu 45 de zile inaintea primei zi de cazare cu returnare integrala avans. Avansul nu este returnabil in alte spete.

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Mamaia, str. D, nr. 6, Mamaia Nord, jud. Constanta
0728 556 501
languages ro en de hu fr es it