C A R T A CARTA.ro

Pensiunea FLOARE DE COLT 4

Pensiunea FLOARE DE COLT - Descriere

Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT Pensiunea FLOARE DE COLT
Pensiunea Floare de Colt va asteapta sa petreceti o vacanta de neuitat in inima Bucovinei, la poale de munte, beneficiind de ospitalitatea noastra si servicii de calitate.

Cu un iz modern, rustic, dar si oriental, Pensiunea Floare de Colt va ofera atat confortul pe care vi-l doreati, cat si posibilitatea de a alege mediul in care vreti sa fiti rasfatati.
Datorita mixului de stiluri care si-a pus amprenta asupra designului interior al Pensiunii Floare de Colt, va puteti incepe dimineata cu un mic dejun servit intr-o atmosfera placuta inconjurati de natura si sa va continuati ziua intr-un mediu primitor si pitoresc.

Situata in statiunea montana, in apropierea paraului Chilia, pe valea numita Lunga, la 60 km de orasul Suceava, Pensiunea Floare de Colt ofera posibilitati de cazare pentru peste 50 de persoane in
- 10 camere cu paturi matrimoniale;
- 5 camere cu paturi separate;
- 4 apartamente cu un dormitor cu pat dublu si living avand canapea extensibila;
- 1 apartament cu doua dormitoare cu pat dublu si living.

Bucurandu-se de un superb spatiu montan, inconjurata de padurile de rasinoase ale Obcinei Mari ale Bucovinei, pensiunea ofera indragostitilor de natura un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.

Asezata intr-un ansamblu geografic de un pitoresc aparte cu privelisti exceptionale, reprezinta punctul de plecare pentru micile excursii de vizitare a numeroaselor obiective turistice, printre care siragul de manastiri renumite si alte monumente istoric

Cartea de Oaspeți Pensiunea FLOARE DE COLT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login