C A R T A CARTA.ro

Hotel THE GARDEN RESORT 3

Hotel THE GARDEN RESORT - Descriere

Vezi și:
Hotel THE GARDEN RESORT Hotel THE GARDEN RESORT Hotel THE GARDEN RESORT Hotel THE GARDEN RESORT
Hotelul The Garden Resort este situat la numai 7 km de vestitul Castel Bran la o altitudine de 1035m si va asteapta sa va relaxati si sa petreceti clipe de neuitat intr-un cadru natural deosebit, departe de vacarmul marilor orase.

Restaurantul, cu o capacitate de 80 de locuri, deschis pana *la ultimul client*, cu o vedere frontala catre muntii Piatra Craiului va poate satisface cele mai rafinate gusturi, incepand cu meniuri traditionale romanesti pana la vanat si fructe de mare.

Hotelul nostru va pune la dispozitie 1 apartament si 13 camere, din care 10 camere matrimoniale si 3 camere cu 2 paturi.
Avem pentru micii vizitatori un loc de joaca special amenajat + o groaza de jucarii astfel incat si ei sa se poata bucura de o vizita la Garden Resort.

Sala de conferinte, dotata si utilata de actualitate,sauna uscata, biliardul si discoteca cu program de karaoke completeaza lista de facilitati pe care hotelul nostru o ofera pentru relaxarea dumneavoastra.
Organizam evenimente si asiguram sonorizare si proiectie in sala de conferinte. Toate camerele au vedere catre munti si beneficiaza de dotari complete (TV, telefon. internet si baie proprie).

Micul dejun este inclus in pretul camerei.

Politica firmei: In spatiul public al hotelului sunt agreate doar mancarea si bauturile din incinta acestuia.

Cartea de Oaspeți Hotel THE GARDEN RESORT

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login