C A R T A CARTA.ro

Pensiunea KEEA 0

Pensiunea KEEA - Descriere

Pensiunea KEEA Pensiunea KEEA Pensiunea KEEA Pensiunea KEEA
Pensiunea Keea este situată în inima tarii, localitatea Moieciu , la o aruncatura de băt de resedinta contelui Dracula, un tărâm de basm, cu o panoramă deosebita a muntilor, acolo unde linistea si atmosfera placuta se întrepatrund cu peisajul pitoresc, triluliul pasarilor creind un mediu ideal pentru petrecerea unor concedii frumoase.
Pensiunea este formata din 6 camere(2 cu baie pe hol) 4 cu bai propri living spatios, bucatarie utilata, tv cablu, internet, plasma în fiecare camera, living, foisor, loc de joaca pt. copii, gratar acoperit, curte mare închisa.

Pentru a va petrece timpul într-un mod placut puteti beneficia de anumite servici contra cost: plinbari cu trasura/sania trasa de cai, plinbari cu masina de teren(suzuky) pe dealurile din apropiere.
Distante aproximative fata de PESTERI ,MONUMENTE, Cladiri istorice: Castelul Bran 7km, Rezervatia de ursi Zarnesti 20km, Cetatea Rîsnov, Dino Park 25km, Prapastiile Zarnesti 35km, Pestera Dînbovicioara 40km, Parcul natural Bucegi 15km si multe altele La distanta 2KM SE SITUEAZA COMPLEXUL TURISTIC CHEILE GRADISTEI unde puteti beneficia de anumite servici;PIRTIE SKY,TERENURI TENIS,FOTBAL,CENTRE SPA,PABURI LOCURI DE JOACA,PARC AVENTURA,TIROLIANA...

Cartea de Oaspeți Pensiunea KEEA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login