C A R T A CARTA.ro

Hotel SUPREM 3s

Hotel SUPREM - Descriere

Hotel SUPREM Hotel SUPREM Hotel SUPREM Hotel SUPREM
Complexul Suprem este situat pe un platou in suprafata de 3000 mp, proprietate privata, intr-o pozitie privilegiata, cu o panorama ampla asupra dealurilor impadurite din vecinatate si in imediata apropiere a Bisericii lui Horea, edificiu de patrimoniu, donat de locuitorii comunei Albac din judetul Alba. Hotelul SUPREM*** a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare, din care:

28 duble (camere cu pat matrimonial sau doua paturi apropiate);
6 triple (camere cu pat matrimonial sau doua paturi apropiate si canapea extensibila) ;
10 apartamente ;
La solicitare se pot aloca, contracost si paturi suplimentare.

Spatiile de cazare hoteliera sunt dotate cu:

TV cablu;
minibar;
grup sanitar modern dotat cu uscator de par;
aer conditionat (un numar de 36 camere) ;
in incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless.

In imediata vecinatate a receptiei, se afla amplasat barul de zi cu o capacitate de 35 locuri, din care 20 locuri pe terasa. Meniul diversificat este servit < a la carte> in cele doua restaurante cu o capacitate totala de 350 locuri, precum si pe terasa in aer liber cu o capacitate de 200 locuri. Complexul hotelier ofera servicii complete pentru organizarea evenimentelor, precum:
- conferinte;
- seminarii;
- intalniri de afaceri;
- team-building-uri;
- cursuri;
- nunti;
- botezuri;
- banchete.

Pentru imbinarea utilului cu placutul, noua investitie va pune la dispozitie, cu accesul direct din receptie, spatii de tratament dotate cu aparate de termoterapie, magnetoterapie cu solenoid, hidroterapie cu dus subacvala, cada galvanica cu patru celule, impachetari cu parafina, aerosoli cu ultrasunete, laserterapie, masaj corporal, sala de refacere si intretinere corporala, piscina acoperita, sauna mixta (umeda si uscata), salina pentru masaj si cai respiratorii. Pe terasa hotelului si in curtea interioara sunt amenajate doua gratare in aer liber pentru satisfacerea gusturilor culinare. Va mai recomandam: jocuri de tenis de masa, biliard, precum si jocurile de salon (sah, rummy, canasta, bridge, jocuri de table etc.) Parcarea privata a hotelului ofera siguranta pe timp de noapte pentru un numar de aproximativ 30 de autoturisme.

La cererea clientilor se pot organiza excursii cu autocar sau microbuz de 4* de circa 10 ore, pentru vizionarea renumitelor manastiri din judet: Hurezi, Baile Govora, Bistrita (amplasata in apropierea frumoaselor si salbaticelor Chei ale raului Bistrita), Govora, Manastirea Dintr-un Lemn , precum si a schiturilor Pahomie, Iezer, etc.In zona Comanca, de o frumusete deosebita, pe malul raului Olanesti, inconjurat de paduri de foioase si conifer, la circa 2 km de Hotelul Suprem, se pot organiza petreceri in aer liber, focuri de tabara si servirea meniurilor traditional-romanesti. Excursia la Horezu, ofera posibilitatea turistilor de a asista live, la realizarea de catre renumiti mesteri, a unor demonstratii de olarit, cu posibilitatea achizitionarii unor suveniruri de o calitate exceptionala.

Cartea de Oaspeți Hotel SUPREM

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login