C A R T A CARTA.ro

Pensiunea CASA CU STUF 3

Pensiunea CASA CU STUF - Descriere

Pensiunea CASA CU STUF Pensiunea CASA CU STUF Pensiunea CASA CU STUF Pensiunea CASA CU STUF
Casa Cu Stuf inseamna petrecerea unor clipe de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul lacului Tatlageac. Pensiunea restaurant este situata la intrarea spre statiunea Olimp pe DN 39B, departe de zgomotul si aglomeratia citadina, cu aer curat si inmiresmat, la mal de lac si aproape de mare. Pensiunea restaurant Casa cu Stuf este locul unde calitatea si bunul gust se unesc pentru a crea un loc de vis, deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa.


Pensiunea Casa Cu Stuf dispune de 12 camere de tip duplex dotate cu living, dormitor separat cu acces prin scara interioara, baie proprie cu cabina de dus, frigider, televizor LCD, TV cablu, internet wireless, aer conditionat si incalzire termica. Este locul in care cu siguranta te vei odihni fiind inconjurat de ambianta linistita a naturii.

Restaurantul Casa Cu Stuf dispune de 60 de locuri in interior si 150 de locuri pe terasa si este dotat cu o bucatarie moderna. O sa va bucuram simturile pe toata perioada anului cu preparate din bucataria internationala si preparate din fructe de mare, peste de mare sau de apa dulce. Sejuruile au mic dejun optional. Interiorul restaurantului este ideal pentru organizarea de conferinţe şi diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri şi alte mese festive. Sala dispune de bar, sistem de sonorizare, video proiector si televizor LCD.

Piscina are 120 mp si este aproape de terasa si de lac.
Plaja amenajata langa lac. Plaja are 300 mp, cu nisip natural de mare.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA CU STUF

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login