C A R T A CARTA.ro

Hanul PESCARILOR 0

Hanul PESCARILOR - Descriere

Hanul PESCARILOR Hanul PESCARILOR Hanul PESCARILOR Hanul PESCARILOR
De vrei sa vizitezi tinuturile Bihorene, sa descifrezi misterele acestui taram fascinant, sau sa-ti oferi satisfactia de a pretrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi, ai venit unde trebuie, la Hanul Pescarilor. De cum intri pe poarta te intampina o lume de poveste, simti ca basmele cu printi si printese parca sunt desprinse de pe acest taram. Simti cum imprejurimile te imbie sa patrunzi in aceasta lume, oferindu-ti o oaza de liniste departe de stresul cotidian. Si totul este atat de real si la indemana tuturor, incat nu te mai simti strain acestui loc.

Construit in 2006, Hanul Pescarilor se intinde pe o suprafata de 12 hectare, amenajat in stilul rustic atat de primitor pentru tine si familia ta. Si pentru a marca minunatia locului, a fost amenajat lacul din jurul hanului care se intinde pe o suprafata de 8 hectare, in jurul caruia vei gasi pontoane special amenajate pentru pescuit.

Aerul cald si primitor al apartamentelor puse la dispozitie de Hanul Pescarilor parca te imbie sa le treci pragul, sa te lasi purtat de valul de prospetime si eleganta si sa iti acorzi cateva clipe de relaxare si buna dispozitie. Ospitalitatea gazdelor te face sa te simti ca in paradis, inveti sa pretuiesti fiecare moment trait intr-o ambianta primitoare, intima si decorata in stil modern.

In functie de preferinte, ai posibilitatea sa alegi intre apartamentul matrimonial dotat cu TV, minibar, cada de baie, un loc special pentru seri romantice, petrecute intr-o ambianta relaxanta, sau unul dintre cele 10 camere dotate cu pat matrimonial, sau cu 2 si 3 paturi, dotate cu TV, baie cu dus. Culorile calde care te asteapta iti incanta privirea in timp ce lumanarile parfumate iti invaluie simturile, lasandu-te intr-o stare de relaxare profunda. Confortul acestor apartamente este asigurat de calitatea lucrarilor si de design-ul elegant, finisaje de ultima generatie toate acestea punandu-si amprenta asupra unui ambient ultramodern. In curand se va extinde cu inca 3 camere

Chiar daca esti in interes de serviciu prin aceste impreurimi, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece te asteapta camere dotate cu sistem wireless, oferindu-ti posibilitatea de a te conecta la internet fara nici o grija.

Oaspetii au acces la teren de fotbal, piscina si pescuit gratuit.

Cartea de Oaspeți Hanul PESCARILOR

24 locuri,
12 camere
din CARTA.ro:
0259 210 045
0729 015 480
Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login