Hotel
NEVIS
3s

‹
›
50 locuri, 24 camere, Oradea, Str. Lapusului, nr. 2
Check-in:      Check-out:
Hotel Nevis dispune de 21 de camere si 3 aparatmente. Camerele sunt spatioase, fiind mobilate dupa cele mai noi tendinte in materie de mobilier de camera.

Camerele sunt dotate cu instalatie de aer conditionat, telefon, cablu tv (cu 42 de canale), Internet si minibar.

Fotoliile comode si paturile cu dimensiuni generoase, va vor asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie.

Camerele sunt prevazute cu balcoane in stil frantuzesc, unde puteti savura cateva clipe de relaxare in aer liber la sfarsitul zilei petrecute in Oradea.

Pentru ca dumneavoastra sa va simtiti cat mai bine atunci cand sunteti oaspetii nostri, va punem la dispozitie o gama larga de servicii cu sau fara plata. Personalul hotelului nostru este intotdeauna la dispozitia dumneavostra.

Servicii gratuite: pastrarea valorilor, depozitarea bagajelor, trezirea la ora solicitata, distribuirea corespondentei, comenzi taxi, parcare pazita, internet, inchirieri auto, rezervari bilete avion

Servicii cu plata: telefon, servicii secretariat, spalat, calcat, minibar, sala de conferinte

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Hotel NEVIS.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Oradea, Str. Lapusului, nr. 2

Cartea de Oaspeți


languages ro en de hu fr es it