C A R T A CARTA.ro

Hotel VASLUI 0

Hotel VASLUI - Descriere

Hotel VASLUI Hotel VASLUI Hotel VASLUI Hotel VASLUI
Gandit pentru a pune valoare eleganta si consolidat in virtutea ospitalitatii, Hotel Vaslui ramane in continuare prima alegere, atat pentru turismul de afaceri cat si pentru cel de vacanta.
Interioarele calde, serviciile impecabile, bucataria de calitate, tehnologia moderna, toate acestea fac din hotel un colt de lume in care te poti relaxa, intr-o atmosfera vie si incantatoare.
Hotelul Vaslui este amplasat in imediata vecinãtate a centrului civic, la numai cinci minute distanta de prcipalele institutii ale orasului (primarie, Tribunal, Parchet Judetean, Muzeul Judetean. . . ).

Eleganta, rafinamentul si preofesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil celor mai exigente gusturi, hotelul fiind dotat conform standardelor europene moderne necesare atat turismului de afaceri cat si celui de vacanta.

Hotelul este incadrat in categoria 3 stele si are o capacitate de 27 camere:
- 17 camere duble( twin)
- 10 camere cu pat matrimonial

Interiorul camerelor este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera accesibilitate si frumusete:
- aer conditionat
- baie proprie
- mobilier nou
- minibar
- televizor color si cablu
- acces gratuit la internet
- telefon cu linie internationala
Restaurant Vaslui

Restaurantul hotelului este de categorie i avand o capacitate de 160 de locuri si este despartit de salonul pentru mic dejun cu o capacitate de 40 locuri printr-un perete mobil, culisant.


Restaurant Vaslui va invita sa va petreceti serile intr-un cadru intim, imbiindu-va cu preparate culinare dintre cele mai alese, stropite din belsug cu vinuri autohtone si internationale.
Avand o capacitate de 170 locuri in sala mare si 50 locuri in sala mica, cele doua sali fiind despartite printr-un perete culisant, restaurantul va poate oferi cadrul perfect pentru a va putea organiza evenimentele importante ce au loc in viata dumneavoastra. Pentru aceste evenimente va sta la dispozitie o echipa tanara si profesionista de bucatari, ospatari si picoli.

Bufet suedez, mese organizate

Pentru ca avem imaginatie, pentru ca ne plac zambetele clientilor nostrii si pentru ca stim ca oamenii sunt diferiti si au gusturi din cele mai variate, incercam sa adaptam preparatele culinare la specificul bufetului suedez. De aceea punem un accent deosebit pe comunicarea directa cu clientul pentru a afla cat mai multe detalii despre eveniment: ce importanta are, ce doreste sa scoata in evidenta, si ce fel de oameni participa.

Cartea de Oaspeți Hotel VASLUI

54 locuri,
27 camere
din CARTA.ro:
0235 361 702
Orașul Vaslui, str. Nicolae Balcescu, nr. 2, jud. Vaslui
Contactează
Hotel VASLUI »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login