Hotel PIATRA CRAIULUI 3s

‹
›
60 locuri, 30 camere, Paraul Rece,
Tarife valabile din data de 03 ianuarie 2022 până în data de 01 iunie 2022:
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 220 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Garsonieră - 4 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 300 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in:      Check-out:
Complexul turistic Piatra Craiului este amplasat într-un cadru natural deosebit, oferind turiștilor posibilitatea de a se bucura de frumusețea Masivului Postăvaru și Vârful Piatra Mare, departe de zgomotul șoselei și al traficului, într-o zonă cu un climat subalpin foarte reconfortant și tonifiant la 1050 metri altitudine. Complexul este situat în stațiunea Pârâul Rece, pe DN 73A între Predeal și Râșnov, într-un loc ușor accesibil, aproape de drumul principal, fără dificultăți în a-l găsi fiind vizibil din mai multe puncte ale stațiunii, la 7 km de orașul Predeal de care aparține din punct de vedere administrativ, 32 km față de orașul Brașov și 148 km față de București.

În anul 2008 complexul a fost reamenajat și modernizat complet, utilizându-se materiale de construcție de cea mai bună calitate,. S-a acordat o importanță deosebită confortului oaspeților, realizării unui cadru relaxant, în perfect echilibru cu esteticul și funcționalul, iar în prezent complexul reprezintă un adevărat reper în peisajul turistic al stațiunii montane.

Elegant, cu atmosferă prietenoasă, potrivit pentru oameni de afaceri, cupluri tinere în căutare de liniște și romantism precum și pentru familii, Complexul Piatra Craiului este locul ideal pentru fuga din rutina orașului.

Din cadrul complexului fac parte:

Hotelul Piatra Craiului clasificat la categoria de 3 stele, are o capacitate de până la 60 de persoane și pune la dispoziția oaspeților săi o clădire pe patru nivele, cu o arhitectură deosebită, maiestuoasă și zveltă precum și servicii de înaltă calitate.
Restaurantul Piatra Craiului cu o capacitate de servire a mesei până la 140 de persoane la care se adaugă terasa care poate găzdui aproximativ 120 de locuri, asigură o ofertă variată de preparate și o atmosferă unică completată de priveliștea montană magnifică. Meniul restaurantului a fost atent elaborat de către maeștrii culinari, pentru a satisface și cele mai pretenţioase papile gustative.
Sală de conferințe și evenimente corporate proiectată cu mult bun gust şi rafinament, oferă toate facilitățile necesare oricărui tip de eveniment de succes.
Complexul pune la dispoziția oaspeților săi, o zonă de relaxare care cuprinde o sală de forță dotată cu aparate moderne pentru condiția dumneavoastră fizică, un jacuzzi unde vă puteți relaxa alături de persoanele dragi dumneavoastră, o saună uscată realizată într-o incintă de lemn, încălzită cu ajutorul rocilor vulcanice care o să vă învăluie în aburul înmiresmat de brad și un salon de masaj unde puteți beneficia de un masaj relaxant sau revigorant al mușchilor, pielii și circulației.
Pârtie de schi amplasată la baza hotelului are o lungime de 500 de metri, nivel mediu de dificultate și este dotată cu instalație de transport pe cablu de tip teleschi, instalație nocturnă și instalație pentru producerea de zăpadă artificială. De asemenea, pârtia este deservită de un centru de închirieri echipamente sportive pentru practicarea sporturilor de iarnă (aproximativ 100 de echipamente complete pentru schiul alpin) și de un punct de prim ajutor salvamont. Pârtia este omologată pentru agrement de Autoritatea Națională de Turism.

Facilități în camere:

 •   frigider
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș

Facilități în unitate:

 •   restaurant
 •   terasă
 •   sală de conferințe
 •   saună
 •   bazin jacuzzi
 •   parcare
 •   acoperire Telekom
 •   acoperire Orange
 •   acoperire Vodafone
 •   acoperire Digi

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Hotel PIATRA CRAIULUI.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
garsonieră (4 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Paraul Rece,

Cartea de Oaspeți Hotel PIATRA CRAIULUI

0724 546 865
languages ro en de hu fr es it