C A R T A CARTA.ro

Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA 0

Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA - Descriere

Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA
Orice calatorie poate constitui un prilej de initiere, de descoperire si redescoperire.

Va uram deci bun venit intr-un cadru natural superb, care alterneaza muntele (masivele Bucegi si Leaota) cu dealul si campia si care-si asteapta descoperitorii: Valea Ialomitei.

Complexul Satul Prunilor va ofera servicii de cazare in 7 vile, situate langa zona turistica Sinaia, intr-un cadru natural si intim.

Veti fi atras de peisajele unice, de o frumusete slalbatica, misterioasa, nealterate de trecerea timpurilor si nepasarea distructiva a omenilor.

Satul Prunilor va ofera cazare in 7 vile identice ca structura intr-un complex de vile de lux aflat in apropiere de zona turistica Sinaia.
Fiecare vila cuprinde 3 dormitoare cu baie proprie, situate la etaj, deservite de un living generos ca suprafata, unde va puteti reuni cu familia sau prietenii.

Livingul cuprinde zona de bucatarie, zona de luat masa si zona de relaxare. In timpul verii, terasele va stau la dispozitie, oferindu-va posibilitatea sa luati masa intr-un cadru natural absolut fermecator. Bucataria, complet utilata, va ofera toate facilitatile si ustensilele necesare prepararii felurilor de mancare preferate.

Mobilierul de inspiratie locala si folosirea cu preponderenta a lemnului ca element de finisaj sunt completate de facilitatile moderne: televizoare LCD, telefonie, internet. Trecutul se imbina cu prezentul, recreand atmosfera de odinioara, fara abateri insa de la comfortul prezentului.

Cartea de Oaspeți Complex Turistic SATUL PRUNILOR - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login