C A R T A CARTA.ro

Hotel PISCUL NEGRU 3s

Hotel PISCUL NEGRU - Descriere

Hotel PISCUL NEGRU Hotel PISCUL NEGRU Hotel PISCUL NEGRU Hotel PISCUL NEGRU
Situat în lanţul montan Făgăraş din Carpaţi, Hotelul Piscul Negru este amplasat pe celebrul drum Transfăgărăşan. La aproximativ 70 km de Curtea de Argeş, Piscul Negru este un bun punct de plecare pentru a merge la schi pe pârtia privată a hotelului, în drumeţii pe traseele montane sau pentru a merge la vânătoare în pădurile carpatine.

Hotelul Piscul Negru se află la 50 de minute de mers cu maşina de Cetatea Poienari sau de barajul Vidraru. Oaspeţii pot explora, de asemenea, lacul glaciar Bâlea, care este situat la 2034 de metri deasupra nivelului mării şi se află la 25 de minute cu maşina distanţă.

Hotelul nostru are 6 apartamente luxoase, dotate cu birou si pat king-size. Pardoseala de parchet lucios, mobila decorata elegant si atentia la detalii oferta un ambient deosebit de placut si de ingrijit.280 Lei/noapte – regim double

Hotelul nostru va ofera 19 camere duble sau twin. Pardoseala de parchet lucios, mobila decorata elegant si atentia la detalii oferta un ambient deosebit de placut si de ingrijit.

Cartea de Oaspeți Hotel PISCUL NEGRU

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login