Pensiunea RESTAURANT AVANGARDE 3s

‹
›
15 locuri, 8 camere, Pitești, Pitesti (zona Piaţa Găvana), str. Mihail Chiţescu, nr. 5

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea Avangarde*** are o capacitate de cazare de 15 locuri dispuse în 7 camere double cu pat matrimonial şi o cameră single.

Fiecare cameră double este dotată cu baie proprie, pat matrimonial, televizor, încălzire centrală, internet wireless şi balcon propriu. Mobilierul nou şi modern îţi oferă confortul şi caldura de acasă. Camerele sunt luminoase şi spaţioase, oferind un cadru odihnitor şi îmbietor.

Tarifele de cazare sunt foarte accesibile!

* camera double - 100 RON la 24 de ore
* camera single (fără duş) - 60 RON la 24 de ore

Modalităţi de plată: cash şi virament bancar.

Facilităţi şi servicii:

* parcare
* restaurant şi bar
* aer condiţionat şi ventilaţie profesională în sălile pentru evenimente
* camera bagaje (pentru păstrarea bagajelor în siguranţă)
* spălătorie haine (servicii personale de curăţenie şi spălătorie)
* trezirea clienţilor la orice oră
* apă caldă şi rece asigurată în permanenţă
* internet wireless
* încălzirea centrală se face cu centrale proprii pentru fiecare etaj
* spatiu verde amenajat cu parc luminat, pentru recreere


Restaurantul Avangarde*** este dotat cu 3 săli de capacităţi diferite, între 50 şi 150 persoane, ideale pentru organizarea de conferinţe şi diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri şi alte mese festive!

Spaţiul de dans este asigurat, iar mesele se pot aranja după placul dumneavoastră. De asemenea, meniuri deosebite la preţuri foarte mici, începând cu 50 RON, vă aşteaptă pentru marcarea unui eveniment important din viaţa dumneavoastră. Deţinem huse pentru scaune şi feţe de masă proprii, pe care le puteţi închiria la preţuri mici!

Organizarea de evenimente mai este încă posibilă pentru anul 2010!

Avem diverse tipuri de meniuri ca exemple, dar vă puteţi alcătui singuri un meniu personalizat pe baza gusturilor dumneavoastră.

În fiecare zi, de luni până sâmbătă, vă aşteptăm cu produse proaspete şi vă pregătim meniul zilei în valoare de doar 11 RON, cuprinzand: felul 1 (o ciorbă), felul 2, pâine, desert, apă minerală şi o cafea!

Meniul este variat, de la bucătăria românească spre cea internaţională. Salate, supe, fripturi, specialităţi şi alte feluri de mâncare, care mai de care mai interesante, aşteaptă să fie gustate de dumneavoastră, pe care vă considerăm cei mai pretenţioşi clienţi!

Vă aşteptăm!

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Pitești, Pitesti (zona Piaţa Găvana), str. Mihail Chiţescu, nr. 5

Cartea de Oaspeți Pensiunea RESTAURANT AVANGARDE

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it