C A R T A CARTA.ro

Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA 4s

Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA - Descriere

Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA
Pensiunea Popasul Vanatorilor este situata pe Valea Prahovei, la poalele muntilor Bucegi, in frumoasa statiune Poiana Tapului. Pensiunea dispune de o structura de cazare formata din 12 camere duble twin, 5 camere matrimoniale, doua suite junior. Toate camerele sunt dotate cu TV color, cablu, mini-bar si bai proprii, clasificate la 4 stele.


La parterul unitatii se afla un frumos restaurant cu o capacitate de 120 de locuri si dispune de o terasa in aer liber de 30 de locuri, unde se pot servi cele mai gustoase preparate gatite "ca la mama acasa".

Pensiunea are parcare interioara, parc amenajat, Centru SPA dotat cu piscina, sauna, jacuzzi, sala fitness, centru de masaj, sala de conferinte cu o capacitate de 35 locuri.

De la pensiune se pot organiza drumetii si excursii, Poiana Tapului fiind poarta de plecare a celor mai frumoase trasee din Masivul Bucegi (cascada Urlatoarea, Jepii Mari, Jepii Mici, Piatra Arsa, Babele).
Popasul Vanatorilor organizeaza de asemenea excursii in Muntii Baiului, destinatia fiind stana Zamora, unde se poate servi un pranz traditional romanesc.

Situata intr-un cadru pitoresc, pensiunea noastra este destinatia perfecta pentru petrecerea concediului, ori a sfarsitului de saptamana, departe de tumultul oraselor.

Cartea de Oaspeți Pensiunea POPASUL VANATORILOR - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login