C A R T A CARTA.ro

Pensiunea ADRIANA NEMES 2

Pensiunea ADRIANA NEMES - Descriere

Pensiunea ADRIANA NEMES Pensiunea ADRIANA NEMES Pensiunea ADRIANA NEMES Pensiunea ADRIANA NEMES
Este imaginea perfecta a satului maramuresan de munte, imbinarea confortului cu traditionalul, 7 camere rustice cu bai proprii. De aici se pot admira frumoasele peisaje ale zonei datorita amplasamentului pe culmea unui deal la iesire din localitate spre zona de munte. In zona este o liniste deplina deoarece pe raza de cateva sute de metri nu se gasesc alte constructii.
Arhitectura constructiilor din cadrul pensiuni este specifica zonei din maramuresul istoric, mancarea si prajiturile sunt pregatita dupa retete specifice zonei de catre gazda pensiuni si nelipsita horinca de Poienile Izei o sa va asigure un sejur de neuitat.
Pentru relexarea turistilor punem la dispozitie o balta de pescuit, teren de fotbal, plimbari pe traseele montane din zona, petreceri traditionale morosanesti la care se pot admira si imbraca costume populare din localitate.
Principalul obiectiv turistic al localitati este Biserica de lemn Monument unesco, casele vechi de lemn traditionale, izvoarele de ape minerale naturale in localitate, iar obiectivele turistice ale zonei sunt la distante mici deoarece localitatea se gaseste aproximativ in centrul Maramuresului Istoric.
Pensiunea mai dispune de:
-cemere cu baie proprie
-TV in camera
-incalzire centrala
-sala de mese
-bucatarie complet utilata
-gratar
-foisor
-casute tip bungalow pentru o persoana
-parcare
-loc de joaca pentru copii
-miniteren de fotbal
-gradina mare
-balta pentru pescuit.


Va asteptam cu drag !!!

Cartea de Oaspeți Pensiunea ADRIANA NEMES

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login