‹
›
14 locuri, 5 camere, Poplaca, La 9 Km de Sibiu
Check-in:      Check-out:
O casa de vacanta cu adevarat unica la doar 9 km de Sibiu in satul Poplaca. Gospodaria taraneasca cu acareturi si gradina , veche de peste 100 de ani, a fost complet restaurata si pregatita sa va ofere tot confortul pentru un sejur de cateva zile "la tara".
Casuta te indeamna la delectare int-ro atmosfera complet rustica dar cu toate utilitatile locuintei moderne.

Gospodaria cuprinde mai multe corpuri de cazare:
- Primul dispune de 1 dormitor principal, baie, living si sala de mese.
- Al doilea corp cuprinde 1 dormitor, camera de oaspeti, baie si bucatarie utilata.
- Al treilea cuprinde 3 dormitoare cu baie proprie si un salon cu o capacitate de pana la 30 persoane.

Gospodaria dispune de asemenea de curte proprie, loc de pregatire a gratarului in aer liber, o filigorie pentru servirea mesei in aer liber si gradina.
Filigoria din gradina reprezinta locul ideal pentru servirea mesei in aer liber si relaxare in timpul zilelor de vara.

Locatia se inchiriaza la cheie in intregime sau partial pe corpuri de cazare.

La cerere se poate asigura (contra cost) transfer de la aeroport, gara sau si din alte puncte din oras sau tara solicitate. Transportul se face cu un mini bus de 8+1 locuri dotat cu aer conditionat.
Tot la cerere se pot asigura si servicii de catering.
In cazul incare doriti unul din aceste servicii va rugam mentionati acest fapt in formularul de rezervare sau precizati dorinta dvs pentru aceste servicii in cazul unui contact telefonic.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

  •   living
  •   sală de mese
  •   bucătărie
  •   foișor

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate. Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fără un răspuns explicit din partea Casa BUNICULUI.

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării

Localizare:

Poplaca, La 9 Km de Sibiu

Cartea de Oaspeți Casa BUNICULUI

languages ro en de hu fr es it