Pensiunea SAFIR 3s

‹
›
34 locuri, 13 camere, Predeal, str. Plaiesilor, nr. 11 E, jud. Brasov
ocupat de Revelion 2022

Tarife:

Tarife valabile din data de până în data de :
Tarif pentru Camera dublă - 2 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 120 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Camera triplă - 3 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 160 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Tarif pentru Apartament - 4 locuri:
• pentru o singură noapte rezervată: 200 Lei în timpul săptămânii, Lei în weekend
• pentru sau mai multe nopți: Lei / noapte în timpul săptămânii, Lei / noapte în weekend
Check-in: 14 :30-19:00     Check-out: 10:00-11:00
PENTRU REZERVARIILE FERME SE ACHITA 50 LA SUTA DIN PACHET SUMA NERAMBURSABILA IN CAZ DE ANULARE.
NU SE PERCEP TARIFE DIFERITE PENTRU TICHETELE DE VACANTA CONDITIILE SUNT:SA FIE TITULARUL TICHETELOR CEL CARE SE CAZEAZA SI PLATESTE, SUNT ACCEPTATE TOATE TIPURILE DE TICHETE DE VACANTA, ATAT IN FORMAT DE HARTIE CAT SI CARD DE TICHETE.SE POATE ACHITA SI CU CARD BANCAR .
REZERVARILE SE REFERA DECAT LA CAZARE, NU INCLUD NICI O OPTIUNE DE MASA.
NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE.
NU SE ACCEPTA DECAT CAPACITATEA CAMEREI.
COPII SUNT BINEVENITI.
PERSOANELE CARE INCHIRIAZA MAI MULTE CAMERE NU AU TRATAMENT DIFERIT FATA DE RESTUL TURISTILOR.
CLIENȚII CARE ACHITĂ 50 LA SUTA DIN PACHET, ȘI ANULEAZĂ LI SE COMISIONEZĂ 50 LA SUTA DIN SUMA PACHETULUI. BANI NERAMBURSABILI.IN CAZURI EXTRAORDINARE SE RELOCHEAZA IN ALTE PERIOADE DATE DISPONIBILE DE PENSIUNE.
Taxa salvamont (3 lei/ persoana/ zi) se achita suplimentar de catre fiecare turist. Studentii, elevii si pensionarii nu platesc taxa salvamont.

Descriere:

Pensiunea Safir 3 margarete situată intr-o zonă linistită de vile aproape de aerul montan si bucuria verde a padurii PREDEALULUI, are mai multe tipuri camere: cameră dubla ce conține un pat matrimonial capacitate 2 persoane, camera triplă conține 1 pat matrimonial de 2 persoane și 1 pat mic de 1 persona capacitate camera 3 persoane, 1 suită cu dormitor cu 1 pat matrimonial și o canapea extesibilă plus chicinetă, intrare separată, capacitate suită 4 persoane.

Capacitatea de cazare a Pensiunii Safir este de 34 locuri in 13 spații de cazare. Din cele 13 spații de cazare, 3 sunt camere duble matrimoniale cu baie, 9 sunt camere triple si 1 suită cu 1 dormitor. Toate camerele dispun de baie proprie unele cu cabină de duș altele cu cadă.

Accesul la pensiune se face pe drum asfaltat.

Ca dotari va oferim urmatoarele: seif in camere, televizor in camera, uscator de par si fier de calcat la cerere,minifrigider pe hol.

Modalitati de petrecere a timpului liber gratis: aparate de gimnastică in aer liber în curtea pensiunii, grătare două la număr, leagăne 2 la număr, foișor, table, șah, carți de joc, cărți de citit, topogan pentru copiii maxim 10 ani, casuță de gradină, sezloguri, balansoar.

Livingul pensiunii este un spațiu comun,unde oaspeții noștri pot lua masa cu preparatele personale si isi pot prepara ceva de mancare ușor in bucataria comună, utilată cu veselă pentru prepararea celor 3 mese ale zile micul dejun, pranzul, cina


Ca aplasament, Pensiunea Safir se afla intr-o zona inaltă din mijlocul Predealului, zona inconjurata de padure și case de vacanță, la o distanta de 15 minute de mers pe jos fata de partia Clabucet cu care se află paralel si gara centrala, sau la 15 minute de centrul orasului, 10 minute de mers pe jos de cel mai apropiat magazin alimentar (Carrefour).

Facilități în camere:

 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   seif în cameră
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș
 •   băi cu cadă
 •   uscător de păr

Facilități în unitate:

 •   sală de mese
 •   bucătărie
 •   frigider
 •   grădină
 •   foișor
 •   grătar
 •   biliard
 •   șah
 •   cărți de joc
 •   acceptăm plata cu carduri
 •   acceptăm tichete / vouchere de vacanță

Oferte Speciale:

Crăciun 2021

Liber de Crăciun!!

24-27 Decembrie, 3 zile:

Pachet intreaga vila - 2700 lei/zi

camera dubla 290 lei

camera tripla 360 lei

apartament 4 locuri 450 lei

1 Decembrie 2021

Liber 1 Decembrie!!

camera dubla 200 lei
camera tripla 300 lei
apartament 4 locuti 380 lei

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Din data:
până în:
Adulți:
Copii:

Alege camerele:

camera dublă (2 locuri):
camera triplă (3 locuri):
apartament (4 locuri):
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

PENTRU REZERVARIILE FERME SE ACHITA 50 LA SUTA DIN PACHET SUMA NERAMBURSABILA IN CAZ DE ANULARE. NU SE PERCEP TARIFE DIFERITE PENTRU TICHETELE DE VACANTA CONDITIILE SUNT:SA FIE TITULARUL TICHETELOR CEL CARE SE CAZEAZA SI PLATESTE, SUNT ACCEPTATE TOATE TIPURILE DE TICHETE DE VACANTA, ATAT IN FORMAT DE HARTIE CAT SI CARD DE TICHETE.SE POATE ACHITA SI CU CARD BANCAR . REZERVARILE SE REFERA DECAT LA CAZARE, NU INCLUD NICI O OPTIUNE DE MASA. NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE. NU SE ACCEPTA DECAT CAPACITATEA CAMEREI. COPII SUNT BINEVENITI. PERSOANELE CARE INCHIRIAZA MAI MULTE CAMERE NU AU TRATAMENT DIFERIT FATA DE RESTUL TURISTILOR.

CLIENȚII CARE ACHITĂ 50 LA SUTA DIN PACHET, ȘI ANULEAZĂ LI SE COMISIONEZĂ 50 LA SUTA DIN SUMA PACHETULUI. BANI NERAMBURSABILI.IN CAZURI EXTRAORDINARE SE RELOCHEAZA IN ALTE PERIOADE DATE DISPONIBILE DE PENSIUNE.

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Predeal, str. Plaiesilor, nr. 11 E, jud. Brasov

Cartea de Oaspeți Pensiunea SAFIR

0729 434 396
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it