C A R T A CARTA.ro

Vila AMIRA 0

Vila AMIRA - Descriere

Vila AMIRA Vila AMIRA Vila AMIRA Vila AMIRA
Localizare
Vila Amira situata pe Valea Prahovei in Predeal va asigura cazare pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi. Distanta pana la Partia Clabucet este de aproximativ 900 m, adica 15 minute de mers pe jos.
Vila Amira este situata in orasul cu cea mai mare altitudine din Romania, Predeal, recomandat atat pentru recreere cat și prin aerul sau nepoluat cu o umiditate crescuta.

Prezentare

Am pregatit pentru Dumneavoastra la Vila Amira din Predeal 6 dormitoare moderne cu paturi duble, fiecare avand grup sanitar, tv, internet gratuit, balcon.
Pentru a avea o cazare perfecta in Predeal, la parter gasiti un living unde puteti petrece seara savurand un pahar de vin la o partida de sah sau rummy alaturi de familie sau prieteni. De asemenea, puteti sa transformati livingul intr-o sala de cinema avand la dispozitie un lcd mare si un home cinema.
Pentru ca ne dorim ca totul sa va fie la indemana, la parter gasiti bucataria complet utilata (aragaz, frigider, filtru de cafea, vesela si tacamuri pentru 12 persoane, cuptor cu microunde etc), care va sta la dispozitie oricand.
Tot la parter mai exista o baie de serviciu, in total in vila existand 7 bai. Vila Amira dispune de centrala termica proprie astfel incat incalzirea si apa calda sunt furnizate permanent.
In zona din spate, exista un gratar destul de mare si o masa rustica astfel incat sa va bucurati de liniste si aer curat. Lasati grijile deoparte in ceea ce priveste locul de parcare. Vila Amira dispune de locuri de parcare in curte (pentru 3 masini), cat si in apropiere.
Deoarece vrem sa asiguram servicii de cazare complete in Predeal, oferim copiilor sub 10 ani cazare gratuita, iar la cerere se poate adauga un pat suplimentar in camera

Distante parcuse pe jos
 Partie 900 metri
 dn1 300 m
 Padure 80 m
 Gara Predeal 1500 metri
 Primarie 1600 metri
 Manastirea Sf Nicolae Predeal 600 m
 Cea mai apropiata benzinarie 900 m
 Cel mai apropiat restaurant 1000 m
 Cel mai apropiat bar 1000 m
 Cea mai apropiata banca 1400 m
 Cea mai apropiata farmacie 1300 m
 Cea mai apropiata clinica 2300 m
Distanta cu masina din dn1 este de 1400m pentru ca se ocoleste. Drumul este asfaltat iar in conditii de iarna este deszapezit pentru ca este in administrarea primariei.

Dimensiuni
Paturi
 lungime - 2 m
 latime - 1. 6m

Livingroom parter
 camera - 65 m
 bucatarie - 12m
 toaleta - 5m
 inaltime camere- 2. 8m

Camera 1
 camera - 20 m
 baie camera - 4 m

Camera 2
 camera - 12m
 baie camera 4m

Camera 3
 camera - 14m
 baie camera-7 m

Camera 4
 camera - 20 m
 baie camera - 4 m

Camera 5
 camera - 12m
 baie camera 3m

Camera 6
 camera - 12m
 baie camera-7 m

Cartea de Oaspeți Vila AMIRA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login