C A R T A CARTA.ro

Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE 0

Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE - Descriere

Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE Vila SNOWFLAKE - VILA LA CHEIE
Vila lux situata intr-o zona foarte linistita si aproape de partia de schi (800m), Carrefour (300m) de gara si de centrul orasului cu 5 dormitoare (cu o capacitate de 10 persone) duble matrimoniale modern amenajate asigurandu-va tot confortul necesar, la cerere pat extensibil suplimentar, 3 bai, bucatarie complet mobilata cu dotari ultra-moderne si complet utilata (tacamuri, farfurii, filtru cafea, etc.) cu living spatios echipat cu sistem home cinema, tv-lcd 160cm diagonala, cablu, internet wireless, spatiu de servit masa, tv. in toate camerele (lcd), gratar.
Asteptam ca oaspetii nostri sa fie personae serioase, sa aprecieze si respecte ceea ce se afla in locatie.
Antreaga locatie se inchiriaza cu 1000ron/zi
Vila se inchiriaza pe o perioada de minimum 2 nopti.
Nu se accepta animale de companie si fumatul strict interzis in interior. pentru mai multe zile pret flexibil.
In cazul unei comenzi se va achita un avans de 50% din contravaloarea pachetului de servicii, iar diferenta de 50% se va achita ulterior, dupa sosirea la pensiune. In cazul platii avansului si anularii rezervarii, avansul se pierde integral, iar rezervarea se anuleaza (constituind daune interese catre prestator).
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login