Cabana ANDREEA TELESCAUN 0

‹
›
20 locuri, 10 camere, Rânca, str. Corensul Mare, nr. 326

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

La doar 120m de șoseaua principală Transalpina (DN67C la km34) se afla Cabana Andreea.

La poalele Vârfului Păpușa in Munții Parâng la o altitudine de 1708m unde puteți admira panorama splendidă, puteți să vă plimbați cu telescaunul, să faceți plimbări pe jos, pe drumul forestier alăturat sau cu atv-ul.

Peisajul este superb, fie că este vorba despre cele mai impresionante apusuri de soare din toate anotimpurile fie că este vorba de noua pârtie de schi.

Locația este potrivită pentru familiile cu copii, grupuri de tineri dar și pentru cei care doresc sa lucreze nestingheriți de vecinătatea zgomotoasă (artișiti plastici, scriitori). Punându-vă la dispoziție 10 camera (4 camere pe fiecare etaj și 2 camere la mansardă) dotate cu pat dublu, tv, baie proprie, uscător de păr și balcon.

Cabana este dotată cu centrală proprie și asigură confortul termic și apă caldă în permanență. Un avantaj real il constituie intimitatea și posibilitatea de a găti preparatele preferate, beneficiind de bucătăria complet utilată. În plus, living-ul foarte spațios vă dă prilej de a vă simți bine cu grupul dumneavoastră sau cu familia. Aici puteți lua masa, asculta muzică (dispunem de un sistem audio performant) având acces la internet wifi pe tot parcursul șederii. Dispunem de gratar care poate fi folosit.

Gazdele sunt foarte primitoare și vă asigurăm că veți petrece un sejur de neuitat și cu siguranță veți reveni intr-o vacanță viitoare.

Fumatul este permis in spațiile amenajate (terasă).

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilități în camere:

 •   camere cu balcon
 •   cameră nefumători
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   băi cu cadă
 •   uscător de păr

Facilități în unitate:

 •   living
 •   bucătărie
 •   grătar

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Rânca, str. Corensul Mare, nr. 326

Cartea de Oaspeți Cabana ANDREEA TELESCAUN

00
scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it