C A R T A CARTA.ro

Cabana DRAGOS 0

Cabana DRAGOS - Descriere

Cabana DRAGOS Cabana DRAGOS Cabana DRAGOS Cabana DRAGOS
Pozitionata ultracentral, la baza partiei M1, vila dispune de 9 camere, 7duble si 2 camere de 3 persoane -(3 camere baie proprie,6 cu baie pe hol), bucatarie complet utilata, un living mare si unul mai mic care ofera o priveliste splendida, loc de servit masa, Living, Tv in living, incalzire centrala, barbeque, este situata la 10 m de baza partiei centrale (plecare teleski) cu nocturna.

Pe terasa pensiunii se afla un grill care sta in permanenta la dispozitia clientilor nostri; turistii care viziteaza Cabana Dragos au access la bucataria complet utilata si echipata de la parter, pentru preparate rapide.

Incalzirea se face cu centrala proprie, fiecare camera avand calorifere, pentru a asigura un maxim de confort oaspetilor nostri; deasemenea, sunt calorifere si in sala de mese de la parterul cabanei si in fiecare baie existenta in pensiune.

Daca vremea nu este primitoare, aveti la dispozitie un televizor cu diagonala 105 cm cu sistem home cinema, sa urmariti emisiunile si filmele preferate!
Se poate inchiria la doua grupuri simultan.

Vila se inchiriaza in regim self-catering fiind ideala pt. Grupuri de 20 turisti.
Va asteptam!

Cartea de Oaspeți Cabana DRAGOS

20 locuri,
9 camere
din CARTA.ro:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login