‹
›
16 locuri, 7 camere, Rășinari, str. Octavian Goga, nr. 786, jud. Sibiu

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Cazare in 5 camere duble si 2 apartamente situate in doua case, atat la parter cat si la mansarda.

Pe langa odihna ce-i trebuie unui turist, de ce ar mai avea nevoie ca sa se simta bine? O mancare sanatoasa si indestulatoare. Nici ca se poate sa fi nimerit mai bine. Doamna Marioara este o bucatareasa desavarsita si nu aveti altceva de facut decat sa va spuneti "oful". Ciorbe traditionale, tocanite, balmos, gratar, cozonaci si multe alte bunatati fac deliciul sederii dumneavoastra, iar muraturile va asteapta in pivnita, randuite frumos ca la oamenii gospodari.

Masa poate fi deschisa cu o tuica intoarsa de doua ori sau cu un coniac de casa, reteta de familie.

Ati auzit un sunet cristalin? La intrare este agatat un clopotel de grinda, tocmai la inaltimea domnului Ioan. Nu se poate intra in "imparatia vinului" fara ca acesta sa dea de veste. Pregatiti-va pentru ca urmeaza sa gustati din vinul casei, limpede si bun. Cu siguranta nu va va durea capul dupa ce-l beti si puteti fi siguri ca va veti aminti cu placere de buchetul si culoarea lui.

Facilități în camere:

Facilități în unitate:

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt deasemenea deacord să primesc alerte prin sms și email care să conțină răspunsuri la cererea mea de rezervare.
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Rășinari, str. Octavian Goga, nr. 786, jud. Sibiu

Cartea de Oaspeți Pensiunea BADIU

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it