C A R T A CARTA.ro

Pensiunea RETEZAT 3s

Pensiunea RETEZAT - Descriere

Pensiunea RETEZAT Pensiunea RETEZAT Pensiunea RETEZAT Pensiunea RETEZAT
Bine ati venit. . .

. . . Intr-un loc frumos! Frumusetea este simpla, n-o poti descrie prin cuvinte; poti doar s-o admiri si sa-ti umpi sufletul cu o farama din stralucirea ei, sperand ca parte din spectacolul captivant oferit de masivul muntos Retezat pe tot parcursul anului isi va pune amprenta pe o camaruta a fiinte tale.

Pensiunea Retezat este rezultatul unui proiect de suflet care a primit un impuls prin acordarea finantarii din partea Ue. Si astfel valea Raului Mare s-a imbogatit prin plantarea acestei bijuterii.

Din respect pentru cei care vor sa cunoasca o particica din Tara Hategului in satele din apropiere, la tot pasul, calci pur si simplu pe istorie! - am creat impreuna cu natura un loc cu acces facil, cazare exce-exce-excelenta, meniuri inspirate de zona, traditie, creativitate si bugetul calatorului.

Am facut tot ce am putut pentru a va face sa va indragostiti de munte si daca aveti apetit pentru excursii, in cele din urma veti regreta ca timpul este prea scurt pentru cate drumuri sunt de batut!

Pensiunea Retezat se afla situata la 450 m altitudine, pe teritoriul comunei Rau de Mori, in interiorul Parcului National Retezat si la 20 km distanta de limita Rezervatiei Nationale Retezat - Gemenele.

Distanta fata de orasul Hateg: 30 km. Tot parcursul drumului este asfaltat.

Accesul se poate face cu autoturismul pe Dn 68 ( intersectia din apropierea localitatii Carnesti ) si apoi Dj 685, sau Dn 66 ( din localitatea Santamarie Orlea ) si apoi Dj 686.

Restaurant (100 persoane)
Sala de conferinta (20 - 50 persoane)

- Terasa
- Acces internet
- Sala de fitness
- Parcare
- Camere pentru alergici (climat optim pentru clienti cu alergii respiratorii!)
Lenjerie, pardoseala, ventilatie - Antiacarieni

Cartea de Oaspeți Pensiunea RETEZAT

20 locuri,
10 camere
din CARTA.ro:
0254 897 119
0758 836 582
Râu de Mori, sat Clopotiva, Str. Nisipoasa, nr. 351
Contactează
Pensiunea RETEZAT »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login