Descriere

Vezi și:

Vă așteptăm cu drag la pensiunea noastră, într-un cadru deosebit care dispune de peisaje minunate.

Pensiunea Roxy vă oferă cazare în două locații situate în aceeași incintă, prima locație are un număr de 4 camere și 2 băi, iar a doua de 4 camere și 2 băi.

În total, pensiunea vă pune la dispoziție 8 camere, 4 băi, ciubăr contra cost, TV prin cablu în fiecare cameră, living, mini-bucătărie complet utilată, parcare, terasă exterioară cu grătar pentru fiecare locație, încălzire centrală, wireless, loc de joacă pentru copii, masă de ping-pong, foosball, hockey, biliard.

Comuna Rucăr este situată într-o zonă dezvoltată din punct de vedere turistic, aici opțiunile sunt nelimitate: plimbări prin comună pentru descoperirea atracțiilor de care aceasta dispune, drumeții pe Varful Căpitanu, plimbare către Bran(Brașov) prin culoarul Rucăr-Bran, vizitarea Peșterii Dâmbovicioara. De aseamenea, la aproximativ 11 km de Rucăr se găsește Mausoleul de la Mateiaș(Mausoleul Eroirlor), dar și multe altele. Pentru drumețiile pe Vârful Căpitanu, avem o mașină off-road care vă poate oferi peisaje inedite, contra cost.

Pentru a vă putea bucura pe deplin de natură, la o distanță de 5 km de Rucăr, în zona Râușor vă este pus la dispoziție un teren, în inima muntelui, unde se pot face grătare, focuri de tabăra, se pot juca diferite jocuri, precum foltbal, tir cu arcul. Această zonă este perfectă pentru înnoptarea cu cortul, pentru cei pasionați.
Vă așteptăm cu brațele deschise!

18 locuri, 9 camere
Tarif: 150 Lei
/ camera dublă 1 pentru o singură noapte
adresa Rucăr, Str. VALEA III 20 RUCĂR
telefon
QR code
Oferta specială
Locatie 9 camere:
1 noapte - 1000 lei
2 nopti - 1600 lei

Locatie 5 camere:
1 noapte - 600 lei
2 nopti - 1000 lei

Locatie 4 camere:
1 noapte - 500 lei
2 nopti - 800 lei
ro en de hu fr es it