C A R T A CARTA.ro

Pensiunea OLGA - CARTA 3s

Pensiunea OLGA - CARTA - Descriere

Pensiunea OLGA - CARTA Pensiunea OLGA - CARTA Pensiunea OLGA - CARTA Pensiunea OLGA - CARTA
Pensiunea este rezervata integral pana pe data de 15 noiembrie. Va multumim pentru intelegere!

Pensiunea Olga va ofera 22 locuri de cazare in camere duble si triple, fiecare cu grup sanitar propriu, cu balcon si Catv. De asemenea putem pune la dispozitia clientilor minibar contracost ( 15lei/zi). Mai dispune si de o sala de sedinte de 30 de locuri, dotata cu aer conditionat.

Salonul si sufrageria asigura servirea mesei pentru pana la 50 de persoane, iar terasa si chioscul sunt alternative deosebite pentru zilele de vara.

Pentru petrecerea activa a timpului liber, platforma din fata pensiunii este dotata cu un panou de baschet, oaspetii avand la dispozitie si un miniteren gazonat pentru fotbal, o masa de biliard si una de ping-pong, iar in timpul verii, piscina.

Meniul pensiune include peste 50 de preparate, iar la cerere se pot servi si 15-20 de specialitati chinezesti.

Nu oferim acces la bucatarie clientilor, dar pentru grupuri care rezerva intreaga capacitate de cazare, putem oferi contracost servicii de pregatire si servire a unor preparate din materia prima adusa de clienti.
Gratarul din curte e la dispozitia clientilor.

Tabere de vacanta

Pentru perioada vacantelor organizam tabere pentru elevi de minim 6 zile (5 nopti), cu cazare si pensiune completa. Marimea unei serii standard este de 30 elevi + 2 cadre didactice (care beneficiaza de gratuitate). La cerere, putem asigura autocar pentru excursii de o zi la obiectivele turistice din judet.Pentru taberele cu profil mixt (odihna + instruire), punem la dispozitie sala de sedinte a pensiunii, dotata cu toate facilitatile (flip chart, videoproiector, ecran proiectie, aer conditionat, terasa).

Cartea de Oaspeți Pensiunea OLGA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login