C A R T A CARTA.ro

Casa HERMANIA - CARTA 0

Casa HERMANIA - CARTA - Descriere

Casa HERMANIA - CARTA Casa HERMANIA - CARTA Casa HERMANIA - CARTA Casa HERMANIA - CARTA
Studio amplasat ultracentral in Piata Mare Sibiu, langa restaurantul Hermania, la 10 min de mers pe jos pana la Clinica Polisano si Gara Sibiu.
Locatia detine o curte interioara si este situata la parter, dispune de o terasa unde se poate savura cafeaua de dimineata.
Studioul este compus din: dormitor cu pat matrimonial si mobilier hotelier, bucatarie complet mobilata si utilata, baie cu cabina de dus si masina de spalat rufe.
Dotari: LCD, Cablu, Wi-Fi, centrala termica proprie, cuptor electric si plita, frigider, fierbator apa, filtru de cafea, sandwich maker

Daca calatoriti business, la noi gasiti si documente pentru decontare (factura/bon fiscal).
Cafeaua si ceaiul sunt oferite gratuit din partea casei.

Casa Hermania Hermannstadt are ca obiectiv principal asigurarea unor conditii excelente de cazare oaspetilor sai prin mentinerea unui standard foarte inalt al calitatii si igienei. In acest sens, va punem la dispozitie intregul echipament hotelier necesar sederii.

Pentru ca baia este un spatiu intim prin excelenta,va oferim: prosoape si lenjerie premium, papuci de casa de unica folosinta, sapun, gel de dus, casca de dus, uscator de par.

Exista spatiu de parcare publica amenajata, in fata casei, in limita locurilor disponibile.

Cartea de Oaspeți Casa HERMANIA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login