Descriere

Pentru turistii care aleg ca destinatie de vacanta cetatea medievala a Sibiului, Pensiune Corina este o locatie la indemana atat din punct de vedere al amplasarii cat si al raportului calitate-pret. Cu o capacitate de 60 de locuri si cu rang de 2 stele, pensiunea, situata pe DN1, detine un nivel superior de dotari. In plus, fiind deschisa inca din 1996, se poate spune ca pensiunea Corina are deja traditie.

Pensiunea este situata la doar 5 minute de mers cu masina de centrul orasului, locul in care turistul poate descoperi deopotriva frumusetea arhitecturii medievale si locurile in care se desfasoara viata de noapte a orasului. In cazul in care turistul prefera sa viziteze imprejurimile, autobuzele care circula pe Soseaua Alba Iulia stationeaza la cateva sute de metri de pensiune.

Pensiunea ofera posibilitati diversificate de cazare, acoperind o gama larga de necesitati: de la persoane care calatoresc singure, pana la familii de 2, 3 sau 4 membri, sau grupuri. Apartamentele sunt amenajate confortabil, fiecare dintre ele avand o personalitate proprie prin tipul de mobilier si designul interior.

Restaurantul cu specific romanesc pune la dispozitie calatorului o serie de preparate dintre cele mai diverse. Printre specialitatile casei se numara: ciorba de burta, preparatele la gratar precum si o gama larga de preparate proprii si intermationale. Ca specialitate proprie in restaurantul Corina poate fi savurat Muschiul Sibian.

Salonul restaurantului, cu o capacitate de 50 locuri permite posibilitatea organizarii de mese festive.


**** Taxa animale de companie
***** Ziua hoteliera incepe la ora 12 si se termina la ora 12 ziua urmatoare
****** camerele sunt dotate cu baie proprie, tv, cablu, minibar si internet wireless.

SERVICII GRATUITE:

- Roomservice
- Trezire la ora fixa
- Comanda taxi
- Rezervari (localuri, teatre, concerte)
- Informatii turistice

SERVICII CONTRA COST

- Spalatorie
- Calcatorie
- Uscatorie
- Fax

Plata cash
Pentru sume mai mari se poate achita prin banca catre:
SC Complex Magricor SRL , R7876700,
Cod IBAN : RO58BRDE330SV02195203300

OBIECTIVE TURISTICE:

Ocna Sibiului

Pensiune Corina este situata intr-o zona in care turistul poate descoperi deopotriva munti si dealuri, dar si locuri precum Ocna Sibiului, in care se pot face bai de soare si namol de-a lungul intregului an. Situata la 17 km de Sibiu, in orasul cu acelasi nume, intre dealuri si coline cu pante domoale, intr-o depresiune, Ocna Sibiului este statiunea cu 50 de lacuri sarate adanci intre 20 si 176 metri si un numar mare de zile insorite (peste 200 zile pe an). Lacurile reprezinta elementul principal de atractie turistica, in jurul carora
s-a dezvoltat statiunea, fiind un factor terapeutic natural eficient, iar umiditatea crescuta datorata evaporarii determina un efect sedativ-tonifiant asupra organismului uman.


Paltinis - Balea

Si pentru sezonul de iarna cazarea in Pensiune Corina ofera facilitatea de a se afla la 32 de km de statiunea Paltinis, un loc distinct in oferta de agrement din punctul de vedere al iubitorilor de schi si 65 de km de zona Balea, o alta zona recunoscuta ca destinatie turistica. Situata in muntii Fagaras, pe Transfagarasan, Balea Cascada se afla la o altitudine de 1234 m si ceva mai sus Balea Lac la 2034 m. Locatiile sunt partii de schi naturale: schi de agrement si schi extrem.


Sibiul Vechi

Principala atractie a turistilor veniti in aceasta parte a tarii este chiar cetatea medievala a Sibiului, cu strazi pietruite si fortificatii de caramida datand din secolele al XI-lea – al XII-lea (declarata rezervatie arhitectonica). In Sibiu pot fi vizitate atat cel mai mare muzeu in aer liber din sud-estul Europei - Muzeul tehnicii populare cat si cel mai vechi muzeu din sud-estul Europei, Muzeul Brukenthal, care detine o galerie de arta fara egal. De asemenea exista posibilitatea de realizare a unor excursii in sate de munte care ar fi Rasinari, locul de nastere al lui Emil Cioran si Octavian Goga sau Sibiel, sat in care se afla un fascinant muzeu de icoane pe sticla.

Cartea de Oaspeți Pensiunea CORINA

60 locuri, 27 camere
Tarif: 120 Lei
/ camera dublă pentru o singură noapte
adresa Sibiu, Sos. Alba Iulia, nr. 104, jud. Sibiu
telefon 0724 594 588
0758 816 075
0269 228 492
QR code
ro en de hu fr es it