Pensiunea CASA SASEASCA 3s

‹
›
18 locuri, 9 camere, Sighișoara, Sighisoara, str. P-ta Cetatii, nr. 12, Jud Mures

Tarife:

Check-in: 14.00     Check-out: 11.00
- Pentru rezervare ferma nu este necesara plata unui acont.
- In perioada 28-31 Iulie 2017 rezervarile se pot face doar pentru minim 3 nopti de cazare . Pentru rezervare ferma solicitam plata in avans a primei nopti de cazare .
Rezervarea se anuleaza cu 48 ore inainte de check-in .
Programul de receptie este 08.00-22.00.
Nu se accepta check-in mai tarziu de ora 20.00.
Pensiunea nu are parcare. In cetate parcarea masinilor este interzisa. La baza cetatii este amenajat loc de parcare (sau in centrul orasului). Se poate urca pana la pensiunea doar pentru bagage. Taxa de parcare este 5 Ron / Zi.

Descriere:

... iar odată ajuns in mijlocul Cetăţii Sighişoarei, la doar doi paşi de vestitul Turn cu Ceas, am tras la Pensiunea Casa Săsească şi mare mi-a fost mirarea la ce-mi văzură ochii. Aveau acolo minunăţie de curte cu umbră deasă iar casa arăta ca-n vremea vechilor saşi meşteşugari ce chiar o locuiseră cândva. Ospitalitatea gazdelor dar şi confortul camerelor mi-au făcut tare plăcută şederea . Aveau nouă camere şi toate cu grup sanitar propriu, cu vană sau cu duş, paturi matrimoniale sau single, tv, cablu şi internet, iar căldura mobilierului tradiţional, pictat de mână, mă făcea să retrăiesc încă odată istoria acestor meleaguri.

Facilități în camere:

 •   cameră nefumători
 •   cablu TV
 •   încalzire centrală
 •   camere cu baie
 •   baie cu cabină de duș
 •   băi cu cadă
 •   uscător de păr
 •   internet wireless

Facilități în unitate:

 •   terasă
 •   internet wireless
 •   asigurăm transport (de la aeroport, gară, etc)

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:

Alege camerele:

Camere:
OK

Numele dumneavoastră:

Adresa de email:

Numărul de telefon:

OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor păstra înregistrate numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP doar pentru scopul acestei rezervări. [click aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:

- Pentru rezervare ferma nu este necesara plata unui acont. - In perioada 28-31 Iulie 2017 rezervarile se pot face doar pentru minim 3 nopti de cazare . Pentru rezervare ferma solicitam plata in avans a primei nopti de cazare .

Rezervarea se anuleaza cu 48 ore inainte de check-in .

Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
 • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
 • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
 • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Sighișoara, Sighisoara, str. P-ta Cetatii, nr. 12, Jud Mures

Cartea de Oaspeți Pensiunea CASA SASEASCA

scanează cu telefonul:QR code
languages ro en de hu fr es it