C A R T A CARTA.ro

Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA 3s

Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA - Descriere

Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA
Pensiunea Pivnita lui Teo*** datand din sec.XVI-lea, va ofera MINI BAR INCLUS IN PRETUL CAMEREI cazare in Cetatea Sighisoara in 3 camere duble si un apartament intr-o Casa Sasesca unde puteti vedea singura grinda de stejar arsa de la al doilea incendiu al cetatii din anul 1676.

Situata in Cetatea Medievala Sighisoara, chiar la poalele dealului, acolo unde se termina cele 176 de trepte ale Scarii Acoperite, pensiunea va ofera conditii excelente de cazare pentru a petrece o vacanta sau un weekend de neuitat, ascultand povestea pivnicierului care este unica, avand posibilitatea de a vizita nenumarate obiective turistice. Mobilierul este achizitionat din satele sasesti din zona Transilvaniei.

        Va oferim camere confortabile, cu baie proprie, incalzire centrala, apa calda si rece cu minibar inclus in pret, compus din: 1 Palinca de Prune sau 1 Palinca de Pere, 1 Lichior din Fructe de Padure, 2 ape plate sau 2 ape minerale,TV cablu,internet wireless, cafetiera,cuptor cu microunde, acces la bucatarie.

       Totodata oaspetilor nostri le oferim gratuit degustare de palinca de caise, cirese amare si vin de la Pivnita lui Teo.

      Servicii oferite:

- cazare in camere double cu baie proprie
- minibar inclus in pret
- masaj la cerere
- degustari de palinca de prune, mere, pere, vinuri, lichior de fructe de padure, produse ecologice 100% naturale - productie proprie
- ghid turistic la cerere
- rent a car
- centrala proprie incalzire/apa calda
- telefon/ fax
- internet wireless
- terasa
- parcare in fata pensiunii

In orasul de jos va oferim un apartament cu o camera, cu pat matrimonial si un pat extensibil, bucatarie complet utilata: cuptor cu microunde, cafetiera, aragaz, frigider, minibar inlcus in pretul camerei.

Parcare gratuita.

   Deviza noastra: Curatenie fara rabat la calitate!

Cartea de Oaspeți Pensiunea PIVNITA LUI TEO CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login