C A R T A CARTA.ro

Casa NELUTA 0

Casa NELUTA - Descriere

Casa NELUTA Casa NELUTA Casa NELUTA Casa NELUTA
Casa Neluta este amplasata in localitatea Silvasu de Jos- Hateg, nr. 41 (drumul spre manastirea Prislop) si va pune la dispozitie 4 camere cu 2 locuri.

De asemenea puteti beneficia de bucatarie, livingroom, tv in camere, bai moderne si spatioase, camera matrimoniala cu baie proprie, parcare in curte, terasa in aer liber, loc pentru gratar (barbeque), televiziune prin cablu, internet(wireless).

Va invitam sa vizitati obiectivele turistice din frumoasa Tara a Hategului.

Principalele obiective turistice de interes ce pot fi vizitate:

- manastirea Prislop, la 5 km de Silvasu de Jos.
- manastirea Cetatea Colt, situatã in comuna Rau de Mori. Despre cetatea Colt, se pare ca scriitorul Jules Verne face referire in una din cartile sale.
- Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa (106 - 271 cât a durat stăpânirea romană în Dacia), se afla la aproximativ 15 km de Hateg spre Caransebes.
-biserica Sfantul Nicolae din Densus o bijuterie arhitectonică din sec. Xiii, construita pe locul unei alteia cu mult mai veche.
-biserica Reformatã- Calvina Santamarie Orlea construită în stil gotic la sfârşitul secolului xiii.
- parcul National Retezat, Declarat Parc National în 1935, iar din 1979 este cunoscut ca Rezervatie a Biosferei. -rezevatia Retezat cu peste 80 lacuri naturale este unul din cele mai importante destinatii turistice.
-rezervatia de zimbri, la 9 km de localitatea Silvasu de Jos pe dn 66 la iesire din orasul Hateg, cea mai renumita rezervatie de crestere a zimbrilor.

Cartea de Oaspeți Casa NELUTA

8 locuri,
4 camere
din CARTA.ro:
0741 920 377
Silvasul de Jos, str. Principala, nr. 41, jud. Hunedoara
Contactează
Casa NELUTA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login