C A R T A CARTA.ro

Cabana STÂNA TÂRLE 0

Cabana STÂNA TÂRLE - Descriere

Cabana STÂNA TÂRLE Cabana STÂNA TÂRLE Cabana STÂNA TÂRLE Cabana STÂNA TÂRLE
Tarife:
Pentru turiştii care se cazează 1 noapte:
- 450 €/noapte/5 camere.

Pentru turiştii care se cazează minim 2 nopţi:
- 90 €/noapte/cameră;
- 400 €/noapte/5 camere.

Toate tarifele conţin TVA.
Tarifele de cazare nu includ taxa de promovare și taxa de salvamont.

Într-un cadru unic de excepţie al staţiunii Sinaia, la 1600 m altitudine, în intersecția dintre pârtiile de schi “Drum de Vară” și “Târle”, departe de agitaţia urbană, găseşti Cabana „Stâna Târle”.
Mirosul de cetină şi răşină, priveliştea minunată ce se desfăşoară oriîncontro priveşti, aerul puternic ozonat şi liniştea întreruptă doar de cântecele păsărilor, te scot în afara timpului şi te introduc într-un cadru de poveste. Aici, în locul în care timpul nu a stricat nimic, Cabana „Stâna Târle” îşi etalezează arhitectura interesantă, amestec perfect între modern şi rustic, putând concura cu succes cabanele din Austria, Elveţia sau din alte staţiuni europene.
Cabana „Stâna Târle” este o cabană luxoasă care privește liniștită spre Munții Baiului. Îmbinarea de piatră şi lemn, de vechi şi nou creează o atmosferă intimă şi rafinată.
Simţi nevoia să te destinzi?
Regăseşte-ţi calmul în mijlocul unui cadru special creat pentru relaxarea ta cu o terasă exterioară, un loc de belvedere spre Munţii Baiului, jacuzzi şi living cu bibliotecă şi şemineu.
Doreşti să îţi primeşti invitaţii într-un cadru special?
Terasa şi livingul îţi permit să organizezi petreceri (aniversări, logodne, cine de afaceri., momente de convivialitate alături de angajaţii firmei tale etc). Profită de intimitatea şi confortul celor 5 camere cu sală de baie proprie.
Pentru cei activi, mici şi mari...
O serie de activităţi montane care îţi testează limitele se pot desfăşura în împrejurimile Cabanei „Stâna Târle”: drumeţii, alpinism, tiroliană, rapel, mountain-bike, orientare montană, snowmobil.

Mijloace de transport în comun
Cabana "Stâna Târle" se găsește la Cota 1600.
Din Sinaia până la Cota 1400 se poate ajunge:
- cu automobilul propriu pe Drumul Cotei
- cu Telegondola Sinaia.
De la Cota 1400, transportul atât la sosire cât şi la plecare îţi poate fi asigurat de Cabana „Stâna Târle” într-un mod cât se poate de inedit: cu rangerul sau cu snowmobilul.

Cartea de Oaspeți Cabana STÂNA TÂRLE

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login