C A R T A CARTA.ro

Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA 0

Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA - Descriere

Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA
Ferma Stana Dacilor - Slanic-Moldova, este situata la 4 km de Slanic-Moldova cu , in Muntii Bolovanu, intr-o zona de munte intr-un loc retras, special conceput pentru relaxare dar si pentru senzatii tari cu o suprafata de peste 10 hectare.

Cabana are o capacitate de cazare de 9 camere, mobilate rustic, bai proprii, apa calda, salon rustic dar si un foisor cu o capacitate de 40 de persoane pentru masa in aer liber, gratar, sobe, mese de stejar.

Agrement: echitatie, tiroliana, pescuit sportiv, plimbari cu trasura, plimbari cu sania, ponei pentru copii, plimbari in natura, mulsul vacilor, off road, paintball, etc.

Manacaruri traditionale: bulz ciobanesc, berbecut si purcei la protap, purcei la cuptor, pui taranesc la ceaun, pastrama de oaie, cartofi in jar, cas de oaie, cas de capra, cas de vaca, branza sarata de vaca, platouri traditionale Ferma Stana Dacilor.

Toate preparatele noastre sunt din productie proprie!


Va asteptam cu drag.

Cartea de Oaspeți Cabana FERMA STANA DACILOR - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login