C A R T A CARTA.ro

Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA 4s

Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA - Descriere

Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA
Complexul turistic Poiana Verde se afla in renumita statiune Slanic Moldova, in zona de pensiuni, la 800 m pe dreapta dupa intrarea in localitate, fiind locul ideal pt o vacanta la munte indifferent de sezon. Este compus dintr-o pensiune de 4 stele avand restaurant propriu si o vila de 3 stele.

Complexul nostrum va ofera posibilitatea unui sejur cu adevarat in mijlocul naturii, deoarece este amplasat in interiorul unui parc de cca 10 hectare, situate la poalele unuia din piscurile pitoresti ale m-tilor Nemira.

Acest complex linistit este perfect pt o pauza relaxanta de la viata febrile a orasului, fara a renunta insa la facilitatile si confortul vietii moderne.

Va invitam sa va relaxati, bucurandu-va de prospetimea aerului de munte in timp ce faceti o iesire pe potecile impadurite ale complexului. In timpul iernii puteti sa practicati sporturile de iarna de-a lungul partiilor inconjurate de brazi si pini acoperiti de zapada.

Pensiunea este prevazuta cu parcare supravegheata 24 ore

Pensiunea Poiana Verde este destinatia ideala pt vacanta intregii familii, oferind turistilor cazare in camere foarte spatioase , mobilate la un standard inalt.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 14 camere duble, frumos amenajate in stil classic, cu o atentie deosebita pt detalii, creand o atmosfera intima si primitoare.

Camerele au in dotare:
- baie cu cada sau dus
- cablu tv
- minibar
- uscator par
- acces internet WLAN

Vila Poiana Verde este locul perfect pt intalniri intre grupuri de prieteni, colegi, familie, sau ocazii deosebite. Vila poate fi inchiriata integral, asigurand intimitate grupului.

Capacitate de cazare de 7 camere cu paturi matrimoniale, foarte spatioase, dotate cu mobilier din lemn masiv, fiecare cu baie proprie, dressing, uscator par, tv cablu, balcon cu vedere spre padure sau munte.
Living-ul, o combinatie de modern si classic, dotat cu semineu, plasma tv, system home-cinema si o terasa cu vedere asupra intregii vai. Bucataria este una moderna, echipata cu aparatura necesara.

Puteti sa va relaxati si delecta in aer liber la gratarul din curte, special amenajat.

Confortul deosebit al vilei este intregit de existenta parcului generos, oferind liniste si intimidate, departe de zgomotul masinilor.

Cartea de Oaspeți Complex Turistic POIANA VERDE - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login