C A R T A CARTA.ro

Hotel COROANA MOLDOVEI 4s

Hotel COROANA MOLDOVEI - Descriere

Hotel COROANA MOLDOVEI Hotel COROANA MOLDOVEI Hotel COROANA MOLDOVEI Hotel COROANA MOLDOVEI
Hotelul Coroana Moldovei este situat in centrul statiunii Slanic Moldova, foarte aproape de izvoare. Este un hotel “boutique”, fiecare camera este personalizata si are stilul, luxul si rafinamentul aristocratiei de altadata.

Cladirea initiala este o cladire de epoca, inscrisa in patrimoniul national al Romaniei, construita in anul 1937, iar in anul 2012 a fost exinsa cu 24 de camere, pastrand acelasi stil arhitectural, in prezent hotelul avand 40 de camere.


Decorarea hotelului a fost facuta de arhitecti si designeri specialisti in restaurarea si decorarea castelelor, astfel incat, trecandu-i pragul te intorci in timp si simti parfumul epocii de altadata .

Printre clientii care ne-au trecut pragul se numara: Bela Karoly (antrenorul Nadiei Comaneci), Marinela Avadanei (cantareata), Ramona Gabor (sora Monicai Columbeanu) si altii.
Hotelul este structurat pe 5 niveluri astfel:
- parter:
- receptie;
- bistro
- etaj 1, etaj 2 si etaj 3:
- 12 camere cu pat matrimonial, fiecare camera cu baie proprie;
- 3 suite cu pat matrimonial, fiecare suita cu baie proprie;
- 3 apartamente, fiecare apartament cu cate 2 bai ;
- etaj 3:
- jacuzzi;
- sauna;
- etaj 4:
- salon mic dejun / restaurant

* Mobilierul din camere este frantuzesc, de culoare alba, pictat cu trandafiri, in alte cateva camere avand influenta asiatica.
* Toate camerele sunt prevazute cu televizor, minibar si acces la internet wireless.
* Hotelul este prevazut cu incalzire centrala.

Primavara, vara si toamna puteti sa savurati o bautura reconfortanta si un moment de liniste in mijlocul naturii, pe terasa hotelului.

In baza contractului cu Sanatoriul Balnear, oaspetii hotelului nostru pot beneficia contra cost de diverse proceduri medicale benefice in tratamentul multor tipuri de afectiuni, pe tot parcursul anului.

Eforturile noastre de a face ca fiecare turist sa aiba un sejur de exceptie, ne-au fost rasplatite prin nominalizarea la “Cel mai fashion boutique hotel din Romania” din anul 2010.

Cartea de Oaspeți Hotel COROANA MOLDOVEI

80 locuri,
40 camere
din CARTA.ro:
Slănic Moldova, str. Porumbeilor, nr. 1, cod postal 605500
Contactează
Hotel COROANA MOLDOVEI »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login