C A R T A CARTA.ro

Hotel VENUS 2s

Hotel VENUS - Descriere

Hotel VENUS Hotel VENUS Hotel VENUS Hotel VENUS
Hotel Venus este clasificat la 2 stele. Are 10 etaje, parter si subsol. Dispunem de parcare proprie, gratuita pentru oaspetii nostri, cu o capacitate de 40 de locuri. În cadrul hotelului, va oferim servicii de cazare, masa divertisment si tratament.

Cazare Hotel Venus

Camerele au 2 paturi individuale, televizor, telefon, grup sanitar propriu.
Apartamentele sunt formate din antreu, living, dormitor si baie. Au pat matrimonial în dormitor si canapea extensibila în living. Sunt dotate cu 2 televizoare.

Alimentatie publica
Dispunem de 3 unitati de alimentatie publica: pensiune, restaurant si bar de zi.

Pensiunea are o capacitate de 100 de locuri, masa fiind cu meniu fix, în regim dieta.

Programul pensiunii: 8:00 - 9:30, 12:30 - 14:00, 18:00 - 19:30, zilnic.

Restaurantul are capacitatea maxima de 250 de locuri, în sistem „à la carte”. Formatia muzicala a restaurantului va va încânta în fiecare seara, cu exceptia serii de luni, dupa ora 18:00. Organizam de asemenea, mese festive.

Programul restaurantului este de la 8:00 la 23:00, zilnic.
Barul de zi este deschis zilnic de la 8:00 la 23:00. Aici este permis fumatul.

Sala de conferinte Hotel Venus
Va oferim posibilitatea de a organiza conferinte, prin cele 2 sali de 150 si respectiv 40 de locuri, pe care le punem în mod gratuit la dispozitia grupurilor cazate la noi. Salile de conferinta au acoperire wireless pentru internet, flipchart si ecran de proiectie.

Baza de tratament Hotel Venus
Baza de tratament se afla în incinta hotelului, are o suprafata de 452m² si poate asigura zilnic pîna 1.080 de proceduri medicale, efectuate de catre personal medical. Principalele afectiuni tratate la noi, sunt cele ale aparatului digestiv, hepato-biliare, aparatului locomotor, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie, reumatismale, circulatorii si de recuperare.

Servicii gratuite:
Oferirea de informatii turistice si despre mijloacele de transport, trezirea la ora solicitata, pastrarea obiectelor de valoare, transmiterea de mesaje de la sau catre turisti, preluarea si expedierea corespondentei, pastrarea obiectelor uitate si anuntarea turistilor, pastrarea bagajelor, precum si acces gratuit la internet wireless, în holul de la receptie.

Cartea de Oaspeți Hotel VENUS

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login