C A R T A CARTA.ro

Complex Turistic EDEN - CARTA 0

Complex Turistic EDEN - CARTA - Descriere

Complex Turistic EDEN - CARTA Complex Turistic EDEN - CARTA Complex Turistic EDEN - CARTA Complex Turistic EDEN - CARTA
Complex Eden:

Este situat pe dealul Cireșelului, la 200 de metri de atracția principală a zonei “ Lacul Ursu”, în cea mai pitorească zonă a stațiunii Sovata. Complexul se întinde pe 2,4 hectare, într-o poiană în inima pădurii ferit de zgomotul și agitația stațiunii.
Având o experiență de peste 25 de ani în domeniul turismului și alimentației publice venim în întâmpinarea dumneavoastră cu spații de cazare deosebite și servicii personalizate.
Datorită faptului că dispunem atât de o pesniune cu garsoniere și apartamente luxoase cât și de câsuțe de tip bungalow oferim cazare pentru toate gusturile.
Opţional se poate asigura cură balneară pentru boli reumatismale ,ginecologice şi cu predilecţie o gamă largă de afecţiuni ale căilor respiratorii începând de la bronşite, astm de toate tipurile şi până la silicoze incipiente.

Pensiunea Eden:

Este o construcţie nouă de bun gust care poate satisface cele mai deosebite pretenţii cu spaţii interioare primitoare, şi multe funcţionalităţi.
Pensiunea dispune de garsoniere, apartamente, apartamente cu scară interioară cu 2 dormitoare independente, băi aferente fiecărui dormitor, deasemenea livinguri aferente fiecărui dormitor. Apartamentele rezidenţiale pe lângă dormitor şi living dispun de birou şi bucătărie proprie. Toate garsonierele şi apartamentele dispun de terase proprii foarte spaţioase şi generoase.
Fiecare apartament dispune de televizor și frigider propriu.

Facilități (Pensiunea Eden):
- Recepție – Pensiunea Eden dispune de personal bine informat, gata oricând să vă stea la dispoziţie pentru oricare dintre solicitările dvs.
- Seif – La recepție la cerere aveți posibilitatea de a pune lucrurile de valoare în seif.
- Parcare – Parcarea este amenajată în fața pensiunii, fiind iluminată pe timp de noapte .
- Internet - Pentru aceia dintre dvs. Care doresc să-şi verifice mail-ul sau să facă Browsing în interes personal sau professional, Pensiunea Eden furnizează Internet 24h din 24 în zone dedicate din incinta hotelului sau pe terasa Cireselul.
- WiFi – Pensiunea Eden dispune de un sistem wi-fi care vă permite conectarea la internet; acest sistem permite o modalitate rapidă şi practică de conectare la Internet.
- Grătar – Dispunem de mai multe locuri amenajate pentru grătar, și un loc special pentru foc deschis.
- Tratament balnear – La Sovata se asigură tratament balnear pentru boli reomatologiece și boli ginecologice. La Praid (în Salina Praid) se asigură tratament pentru afecțuni ale căilor respiratorii
Căsuțe Bungalow:

Complexul nostru dispune de 52 de căsuţe de tip bungalow fiind construite din lemn masiv conform tradiţiilor locului.
Căsuţele sunt ideale pentru cei care doresc să fie aproape de natură şi să beneficieze de fiecare moment a timpului petrecut în inima pădurii cu aer curat. Totodată căsuţele sunt ideale pentru familişti acestea având 3 locuri.
Dispunem şi de o zonă verde unde copii se pot juca şi pot socializa în voie.
Parcarea se realizează în parcarea amenajată sau în zonele de acces a complexului. NU se percepe taxă de parcare.

Dotarea căsuţelor:
- Pat dublu ( de două persoane) şi pat simplu ( o persoană);
- Grup sanitar propriu dotat cu toaletă şi chiuvetă cu apă rece
- Terasă
- Lumina interioară şi extrioara pe terasă
- Priză de curent electric
- Duşurile cu apă caldă (având centrală proprie) sunt amenajate într-o clădire distinctă funcţionând 24 de ore din 24 în imediata apropriere a căsuţelor.

Camping:

Pentru cei care doresc să fie aproape de natură oferim posibilitatea de a monta cortul într-o zonă verde special amenajată.
Duşurile cu apă caldă şi toaletele sunt într-o clădire distinctă.
Parcarea autoturismelor se face în parcarea amenajată ori pe drumul de acces în unitate.

Cartea de Oaspeți Complex Turistic EDEN - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login