C A R T A CARTA.ro

Pensiunea EVA - CARTA 0

Pensiunea EVA - CARTA - Descriere

Pensiunea EVA - CARTA Pensiunea EVA - CARTA Pensiunea EVA - CARTA Pensiunea EVA - CARTA
În ideea de a încerca ceva nou si frumos în mod special pentru o clientela pretentioasa, am construit aceasta pensiune pentru a servi toate categoriile de clienti, atât turisti cât si oameni de afaceri, cu conditii deosebite de cazare.
Pensiunea Eva *** este o constructie noua, care îmbina modernul cu rusticul, rafinamentul si bunul–gust. Pensiunea turistica EVA *** se afla în statiunea Sovata, judetul Mures, oras situat în Carpatii Orientali, la poalele nordice ale Muntilor Gurghiului,

1.Cazare: Cele 6 camere sunt repartizate pe două nivele identice, fiecare avand:

trei camere cu pat dublu matrimonial
living si terasa

Toate camerele sunt dotate la cele mai înalte standarde: bai (cabina dusmasaj, uscator de par), televizor color (cablu), telefon, minibar, acces Internet wireless. Conditiile de microclimat sunt asigurate de centrala termica proprie.

2.Micul dejun: La mic dejun, tip bufet suedez va oferim sa gustati din preparatele traditionale ardelenesti, asigurând astfel posibilitatea alegerii dintre mâncaruri dupa gust.

3.Gradina: La exterior pensiunea dispune de gradina cu gratar în aer liber, doua foisore si terasa acoperita pentru servit masa, precum si un loc special amenajat cu leagan. Va sta la dispozitie o parcare cu 6 locuri, în conditii de securitate.

Cartea de Oaspeți Pensiunea EVA - CARTA

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login