C A R T A CARTA.ro

Casa VOX MONTIS 0

Casa VOX MONTIS - Descriere

Vezi și:
Casa VOX MONTIS Casa VOX MONTIS Casa VOX MONTIS Casa VOX MONTIS
Casa Vox Montis este situata in Comuna Voineasa, judetul Valcea, la confluenta raurilor Manaileasa si Lotru, intr-un cadru natural specific ce va poate oferi linistea necesara pentru petrecerea unei vacante sau a unui week-end de vis.
Locatia poate fi un loc de plecare pentru iubitori de munte, bikeri si motorbikeri, fiind in gura traseelor. Casa se afla la intersectia Dn7A cu DJ115, oferind variante de acces catre Transalpina. Pentru doritorii de excursii sau transport catre partia Transalpina Ski Resort, punem la dispozitie un microbuz.

Oferim 10 locuri de cazare intr-o constructie noua: 4 camere cu pat matrimonial si o camera cu pat dublu. Fiecare dintre acestea este dotata cu baie proprie, tvled prin cablu, internet wireless, balcon cu o suprafata generoasa, minibar si mobilier de calitate.

Special pentru clienti punem la dispozitie o bucatarie dotata cu: plita, cuptor electric, hota telescopica, masina de spalat vase, expresor, cuptor cu microunde, prajitor de paine, feliator, mixer, blender.

Cartea de Oaspeți Casa VOX MONTIS

10 locuri,
5 camere
din CARTA.ro:
0745 401 896
Stațiunea Voineasa, str. Capra Foii, nr. 2, jud. Valcea
Contactează
Casa VOX MONTIS »
QR code
Vezi și:
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login