C A R T A CARTA.ro

Cabana EDELWEISS 3s

Cabana EDELWEISS - Descriere

Cabana EDELWEISS Cabana EDELWEISS Cabana EDELWEISS Cabana EDELWEISS
Cabana Edelweiss se afla la numai 20 m de teleschiul nr. 2, in partea de sus a statiunii Straja, langa vechea cabana Straja.
Situata in inima muntelui Straja, intr-o minunata padure de brazi, Cabana Edelweiss va asteapta cu caldura, indiferent de vreme sau de anotimp, si va invita sa vizitati unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, statiunea Straja.
Singuri, cu perechea, cu familia ori cu prietenii, intotdeauna la noi veti fi primiti cu bratele deschise si cu zambetul pe buze. Ambianta placuta, dotarile pensiunii precum si serviciile oferite vor satisface chiar si dorintele celor mai pretentiosi dintre dumneavoastra.
Indiferent daca va doriti o evadare romantica in doi sau doar sa va bucurati de o binemeritata vacanta departe de grijile cotidiene, va invitam sa petreceti cateva zile de neuitat in mijlocul naturii la Cabana Edelweiss.
Restaurantul cabanei dispune de 70 de locuri cu meniu traditional, servire à la carte. Este un restaurant cu specific romanesc, unde calitatea serviciilor si a preparatelor este mereu pe primul loc.

Capacitate: 52 locuri in 18 camere

Cabana este structurata astfel:

Unsprezece camere: doua locuri
Sase camere: patru locuri
O camera: sase locuri
Camerele sunt dotate cu pat matrimonial, Tv, baie proprie cu dus, Internet wireless in incinta cabanei.

Cartea de Oaspeți Cabana EDELWEISS

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login