Cabana LA POPA'S 0

‹
›
20 locuri, 6 camere, Straja,

Tarife:

Check-in:      Check-out:

Descriere:

Pensiunea La Popa's ofera cazare pentru 20 de persoane la standarde turistice in 6 camere. O parte dintre camere ofera o splendida panorama asupra Vf. Straja si asupra Vaii Jiului. Puteti astfel admira privelistea sau pur si simplu a va bucura de linistea si frumusetea muntelui.

Puteti servi masa intr-o bucatarie spatioasa, care se poate transforma cu usurinta in sala de sedinte, sau adapta pentru vizionarea unor prezentari. Sala de mese este prevazuta cu televiziune dth oferind posibilitatea vizionarii unui numar de 50 de programe tv.

Pensiunea noastra este dotata cu instalatie de incalzire proprie, asigurand un confort termic deosebit, 3 bai dotate cu cabine de dus, dotate cu apa curenta si apa calda permanent.

Pentru doritori, dispunem de o masa si accesorii pentru practicarea tenisului de masa.

Va asteptam cu drag!

Facilități în camere:

  •   încalzire centrală
  •   baie cu cabină de duș

Facilități în unitate:

  •   bucătărie
  •   frigider
  •   tenis de masă (ping-pong)

Oferte Speciale:

Trimite o cerere de rezervare din CARTA.ro:

Momentan nu putem fi contactați telefonic. Vă invităm să completați o cerere de rezervare și vă vom răspunde în cel mai scurt timp:

Adulți:
Copii:
Camere:
OK
Numele dumneavoastră:
Adresa de email:
Numărul de telefon:
OK
Înțeleg și sunt de acord cu faptul că, prin trimiterea acestei cereri de rezervare, proprietarul unității de cazare pe de o parte și CARTA pe de altă parte vor primi un email cu numele meu, numărul meu de telefon, adresa mea de email și adresa mea IP. [click aici pentru mai multe informații legate de datele cu caracter personal]
Am citit și sunt de acord cu condițiile de mai jos:Sfaturi practice pentru o cerere de rezervare:
  • completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin email sau prin telefon
  • într-o convorbire telefonică, nu uitați să menționați carta.ro pentru garanția tarifelor și pachetelor afișate aici
  • dacă ați făcut o rezervare telefonică, confirmați rezervarea folosind formularul de rezervări - în acest fel veți avea și dumneavoastră și proprietarii o înregistrare a datelor rezervării (mențiune: dacă în această pagină nu este vizibil formularul de rezervări, atunci această unitate de cazare nu poate fi contactată prin email)

Localizare:

Straja,

Cartea de Oaspeți Cabana LA POPA'S

languages ro en de hu fr es it