C A R T A CARTA.ro

Hanul MARIA - CARTA 0

Hanul MARIA - CARTA - Descriere

Hanul MARIA - CARTA Hanul MARIA - CARTA Hanul MARIA - CARTA Hanul MARIA - CARTA
Hanul Maria este situat intr-o zona deosebita din punct de vedere istoric, si daca veti ajunge aici veti avea ocazia sa traiti o experienta de neuitat in zona Targu Neamt.

Locatia este de asemenea situata intr-un cadru natural deosebit, aproape de Manastirea Neamtului, si poate oferi servicii de cazare pentru toti turistii ce se afla in vacanta sau calatoresc in interes de servici.
Daca va veti caza la Han Maria veti avea parte de servicii de calitate, si de beneficii importante pentru orice pensiune, iar printre acestea putem aminti: internet wireless, compania animalelor, parcare, acces la bucatarie, room service, terasa, gratar, sala de mese, loc de joaca pentru copii, livada, frigider in camera, televizor in camera, baie in camera, incalzire si apa calda, si alte servicii.

De asemenea veti avea ocazia sa vizitati locatii inedite, mai ales pe timp de iarna, atunci cand satele din Targu Neamt dispun de o frumutete recunoscuta in intreaga lume.
Veti avea posibilitatea de a vizita un han stravechi, unde veti auzi povesti impresionante despre bucataria moldoveneasca, si preparatele specifice locului din care a gustat si Sadoveanu.
Hanul din Vanatori Neamt va poate oferi azare in zona Targu Neamt, langa Manastirea
Neamtului, si de asemenea va veti putea bucura de un restaurant rustic deosebit. Locatia este situata la iesirea din satul Nemtisor, inainte cu 2 kilometri de drumul ce duce la Manastirea Neamtului.

Noi, dipsunem de 12 locuri de cazare, cu 6 vilisoare, care sunt de fapt casute din lemn spatioase, izolate termic si fonic. In aceste vilisoare veti avea acces la televizor, internet wireless, baie, sau incalzire.

Cartea de Oaspeți Hanul MARIA - CARTA

12 locuri,
6 camere
din CARTA.ro:
0753 634 032
Târgu Neamț, satul Nemtisor
Contactează
Hanul MARIA - CARTA »
QR code
languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login