C A R T A CARTA.ro

Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI 3s

Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI - Descriere

Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI
Grand Hotel Perla Ciucașului poate fi alegerea perfectă pentru o escapadă la munte, o oază de liniște și relaxare de care vă puteți bucura alături de familie, prieteni sau de ce nu, de echipa de la birou. Situat într-o zonă splendidă a județului Braşovi, localitatea Tărlungeni, Grand Hotel Perla Ciucașului poate fi un refugiu perfect armonizat de apele de izvor din Munții Ciucaș, lacul și aerul curat, așezarea fiind aflată în inima dealurilor și munților împodobiți de păduri pe o întindere de 32 de hectare.

Nu doar natura este cea care impresionează turiștii ci și orientarea locației către tradiții și manifestări folclorice. Desprinse din negura vremurilor, multe tradiţii populare româneşti trăiesc şi azi la Grand Hotel Perla Ciucașului prin numeroase evenimente cu momente tradiționale, dansuri, cântece și preparate făcute de casă de bucătarii iscusiți folosind preparate 100% ecologice produse în ferma proprie. Ne place să spunem că Grand Hotel Perla Ciucașului este locul unde natura întâlnește tradiția, un loc rupt de cotidian care îndeamnă la voie bună și destindere într-un mod autentic, natural.

Complexul oferă 176 de spații de cazare dispuse astfel: un hotel de 3 stele, două vile decorate contemporan și două vile decorate în stil tradițional românesc. Camerele au dimensiuni cuprinse între 18 m2 și 40 m2 și sunt dotate cu TV (cablu 30 de canale), internet, mini bar, seif, băi proprii și aer condiționat.

Serviciile oferite sunt completate de un restaurant cu capacitatea de 120 de locuri, 3 săli de conferințe, teren de tenis, teren de fotbal, stână turistică, sală de jocuri, centru de relaxare și piscină exterioară parțial acoperită.

Experiențele memorabile se nasc din amintiri plăcute, aproape de natură. Locația oferă numeroase posibilități de a petrece timpul liber chiar în grădina generoasă a complexului ce se întinde pe 32 de hectare:
• plimbări cu trăsura trasă de cai (activitate desfășurată în funcție de condițiile meteo);
• fotbal pe teren din beton și tenis de câmp pe cele două terenuri special amenajate;
• piscină și centru de relaxare (ciubare cu apă sărată, jacuzzi, saună)
• jocuri diverse (biliard, tenis de masă, darts, table, șah, remi, cărți);

Pentru o varietate mai mare de activități indoor sau outdoor vă recomandăm cu căldură agenția noastră colaboratoare Paint Ball Arts Adventure ce vă poate propune numeroase programe de team building pentru un plus de distracție și adrenalină. Terasele exterioare și grădinile cu gazon natural pot constitui de asemenea baza jocurilor diverse (tiroliană, poligon aplicativ, paintball, tir cu arcul, tir cu pușca, activități pe echipe).

Tradițiile autentice românești sunt de neprețuit și le valorificăm în cel mai frumos mod prin vizite la stâna proprie, loc în care vă puteți bucura de priveliștea naturii, de animalele ce dau viață locului (oi, capre, ponei, cai, iepuri). Puteți participa la activitatea de preparare a brânzei, de afumare a cărnii și cârnaților sau mai mult decât atât, puteți experimenta ocupații străvechi cum ar fi mulsul vacii sau al oii.
Vă puteți bucura mai apoi de aceste preparate făcute în casă la restaurant, comandând platouri cu brânzeturi (urdă, caș, cașcaval), lapte bătut, lapte dulce, brânză de burduf, brânză de vaci, smântână și telemea.

Pentru atmosfera orașului Brașov, pentru frumusețea pe care o întâlnești la fiecare pas, pentru a-i descoperi istoria și clădirile vechi, pentru a petrece timp prețios vizitând castelele și cetățile putem planifica împreună excursii către cele mai recomandate obiective turistice: centrul istoric Brașov, Poiana Brașov, Viscri, Bran, Peleș iar lista poate continua.

Cartea de Oaspeți Hotel GRAND HOTEL PERLA CIUCASULUI

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login