C A R T A CARTA.ro

Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR 3s

Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR - Descriere

Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR
In cazul in care cautati linistea, bucuria desfatarii simturilor cu peisaje mirifice si cele mai bune bucate gatite dupa retete traditionale, alegeti sa petreceti cele mai frumoase clipe la Pensiunea "Popasul Haiducilor" din Fiad.

Va oferim cazare in 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie modern utilata, frigider si TV si cu balcoane de unde puteti admira un peisaj incantator.

Pensiunea Popasul Haiducilor dispune de un restaurant destinat servirii mesei de catre turistii cazati in pensiune, un bar de zi si o terasa. Beneficiind de specialisti in gastronomie, de dotari de exceptie, restaurantul ofera retete culinare din gastronomia internationala si traditional romaneasca, propunand si o gama variata de produse cu specific local.

Complexul turistic Popasul Haiducilor este locul potrivit sa va ofere ambianta perfecta pentru clipele deosebite traite. Suntem pregatiti sa va fim alaturi in calitate de gazde bune.

In cadrul Complexului se pot organiza o diverse evenimente, cum ar fi:

- tabere sportive, cantonamente
- intalniri de afaceri
- nunti, botezuri, aniversari
- tabere de creatie
- team-building
- cursuri de formare
- mese festive

Va asteptam cu drag!

Cartea de Oaspeți Pensiunea POPASUL HAIDUCILOR

languages ro en de hu fr es it
despre C A R T A ®
termeni și condiții
contact
login